Пети конкурс за разказ на списание ShadowDance - РЕЗУЛТАТИ!
Moderator: Moridin
Moridin wrote:И така, с извинения за малкото забавяне с резултатите, печелившите от петия конкурс за разказ на списание ShadowDance са:
1. Кристина Мешулам - за разказа Змей-пигмей
2. Васил Руменов Попов - за разказа Куцулан
3. Стоян Пешев - за разказа Кресчендо
Журито присъжда също така поощрителни награди - грамота за достойно представил се автор на:
4. Красина Жекова - за разказа Вещица
5. Димитър Калчев - за разказа Карфиц
6. Мая Недялкова - за разказа На живо
Можете да прочетете наградените разкази ТУК.
В универсален формат .PDF са (Adobe reader), във вид както са получени, просто WORD-a яко смуче.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
В интерес на истината, като цяло доста успешно предават усещане за място. От тези, които не се развиват в България (дали в САЩ - а защо пък хората си избират все САЩ за сетинг, с все клишираните именца, е друг въпрос...,- дали в някаква напълно фентъзи обстановка), като цяло пък въобще не е работено по плътта на сетинга. Повечето звучат като неизпипани ролеви сесии.
Зор зор зор да ги пускаме, са тишина пълна 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз пък ся видях, че тука била раздумката и тичам насам. Досега се пених в другата тема, ама го изтрих.
И аз сега какво, трябва да почерпя? Ма каква пък да е почерпката, като пак съм на крачка от тройката? Затруднявате ме хора.
Извън шегата, голямо благодаря на организаторите за труда и времето, което отделиха на разказите ни. Ако не е тайна може ли да споделите каква беше бройката тази година? Да си отметна дали имам напредък, да видя дали съм преборила повече или по-малко народ. Та, благодаря на журито за оценката и за жеста с поощрителните награди. Честито на победителите и дано догодина живот и здраве да се наредим до вас!
Нямам търпение да прочета разказите!
И какво викаш Xellos, иху, иху, пък сега тихо? Хайде бе хора, дайте го по-ведро, нали все пак пишем и заради кефа. Аз ви предизвиквам да коментирате разказите, а пък другите автори ако не искат, коментирайте моя на воля. Приказка да става, движение да има. И критики приемам, макар и с едно око да ги чета, че да боли по-малко.
И аз сега какво, трябва да почерпя? Ма каква пък да е почерпката, като пак съм на крачка от тройката? Затруднявате ме хора.
Извън шегата, голямо благодаря на организаторите за труда и времето, което отделиха на разказите ни. Ако не е тайна може ли да споделите каква беше бройката тази година? Да си отметна дали имам напредък, да видя дали съм преборила повече или по-малко народ. Та, благодаря на журито за оценката и за жеста с поощрителните награди. Честито на победителите и дано догодина живот и здраве да се наредим до вас!
Нямам търпение да прочета разказите!
И какво викаш Xellos, иху, иху, пък сега тихо? Хайде бе хора, дайте го по-ведро, нали все пак пишем и заради кефа. Аз ви предизвиквам да коментирате разказите, а пък другите автори ако не искат, коментирайте моя на воля. Приказка да става, движение да има. И критики приемам, макар и с едно око да ги чета, че да боли по-малко.
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
- thia
- Commoner
blagodarja na vsi4ki za priznanieto!
Zdravejte vsi4ki! Bezumno sum 6tastliva! 4ak dnes vidjah rezultatite i se naska4ah donasita. Rabotata e tam, 4e ne sum v Bulgaria i rabotja dosta, taka 4e dosega njamah vuzmojnost da pogledna. o6te vednuj BLAGODARJA!
izvinete za latinicata, na 4ujd kompjutur sum.
izvinete za latinicata, na 4ujd kompjutur sum.