София прайд
Moderator: Moridin
Те си предупредиха хората кога и къде ще се затваря маршрута в събота. Като за всеки ивент с шествие.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- JaimeLannister
- Forsaken
- Zeiss_optik
- Arcanist
„Те са си такива си по рождение и не трябва да бъдат дискриминирани заради това, което са!” Като се позамислиш - логично звучи!
„Имало е общества в човешката история, в които това се е смятало за нормално!”
„Има много известни личности с такава сексуална ориентация!”
Ами да - това са верни факти.
С малкото уточнение, че горното не са доводи на някоя гей-организация. Всъщност, това са основните аргументи на нерегистрираната педофилска партия в Холандия преди десетина години.
Както виждате – 1:1 с тези на обратните.
Така че ако нещата продължат да се развиват в същата посока - в обозримо бъдеще ще се легализират всякакви подобни извращения.
П.П. Оказа се, че информацията ми е стара. Горната партия все пак е регистрирана. И се казва "Братска любов, свобода и разнообразие".
С малкото уточнение, че горното не са доводи на някоя гей-организация. Всъщност, това са основните аргументи на нерегистрираната педофилска партия в Холандия преди десетина години.
Така че ако нещата продължат да се развиват в същата посока - в обозримо бъдеще ще се легализират всякакви подобни извращения.
П.П. Оказа се, че информацията ми е стара. Горната партия все пак е регистрирана. И се казва "Братска любов, свобода и разнообразие".
Last edited by Zeiss_optik on Sat Jun 25, 2011 9:44 pm, edited 1 time in total.
Hemos pasado!
- The Dragon
- Elder God
http://en.wikipedia.org/wiki/North_Amer ... ssociationRoland wrote:ЛъжешДоста очевидно и то.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
-
- Misting
Лол, по никаква логика няма как да се легализира педофилията. Това е все едно да кажеш, че ще се легализира изнасилването, тогава ще трябва и да му сменят името (дискриминация срещу виоленсаZeiss_optik wrote:„Те са си такива си по рождение и не трябва да бъдат дискриминирани заради това, което са!” Като се позамислиш - логично звучи!

Виж, стане ли анархия, всякакви извращения са възможни, но да ми говориш за легализация на педофилията просто ми удря мозъка от идиотщина.

- Zeiss_optik
- Arcanist
Вярно - пропуснах NAMBLA.The Dragon wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/North_Amer ... ssociationRoland wrote:ЛъжешДоста очевидно и то.
Същото са говорели допреди петдесетина години и за хомосексуализма.kalendarut_ska4a wrote: Лол, по никаква логика няма как да се легализира педофилията.
Last edited by Zeiss_optik on Sat Jun 25, 2011 9:52 pm, edited 1 time in total.
Hemos pasado!
-
- Misting
- The Dragon
- Elder God
Зайс - първо не мисля че педофилията е била нормална в някое общество. Истината е че примерно жените след първия мензис вече са женили, но тогава и продължителността на живота е била 30-на години.
Освен това има една донякъде дребна разлика между това да искаш законно за можеш да се грижиш за пълнолетния човек който обичаш и да вредиш на развитието на друго същество.
Освен това има една донякъде дребна разлика между това да искаш законно за можеш да се грижиш за пълнолетния човек който обичаш и да вредиш на развитието на друго същество.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Такава партия не съществува от миналата година:
http://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_ ... _Diversity
Не съм сигурна дали някога изобщо е била регистрирана официално. А в холандския парламент НИКОГА не е влизала Цялата й дейност се върти около 3 педофила с идеи. Това е ДОСТА далече от ситуацията с хомосексуалните и наистина почвам да се уморявам да обяснявам защо.
http://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_ ... _Diversity
Не съм сигурна дали някога изобщо е била регистрирана официално. А в холандския парламент НИКОГА не е влизала Цялата й дейност се върти около 3 педофила с идеи. Това е ДОСТА далече от ситуацията с хомосексуалните и наистина почвам да се уморявам да обяснявам защо.
- Zeiss_optik
- Arcanist
Ама то и хомесексуализмът не е бил считан за ориентация, а за извращение. Но са се появили организации и политически партии, които са нямали нищо против него. А накрая са се намерили и съответните специалисти - психолози и т. н., които са го отписали от извращенията и са го нарекли "ориентация".Roland wrote:Не бе, аз за лозунгите говорехПо простата причина, че педофилията не е "ориентация"
Та пътят на педофилите - както виждаш - е същият.
Hemos pasado!