Random stuffec
Moderator: AlDim
Това сега ли го измисли?RRSunknown wrote:Екшънът не се определя от това дали има стрелба или не.
Гледа се съотношението - битки/диалози/изследване/история.
Ако битките са преобладаващия мотив на играта -екшън, ако не са - не е екшън.
Дали една игра е екшън се определя точно от геймплея и няма нищо общо с количеството и интензитета на битките.
Uncharted 2 е Action Adventure и щеше да бъде Action Adventure без значение колко пъти ти се налага да си пробиваш пътя със стрелба. Същото важи и за Mass Effect.
- RRSunknown
- Elder God
Всичките изброени игри могат да се играят и походово или като екшън.
Те самите BW още в BG споделиха, че спейса -паузата не е за украса.
Който иска може да играе и BG като Диабло - няма проблеми, но не е това голямата разлика между IWD и BG. IWD представлява дънджън крол точно колкото и Диабло - разликата между двете е именно въпросната пауза
и походовото смятане на изхода от битката. За мен IWD е обучаващата игра за BG1 и BG2. А PST OMG
- там пък трябва много да се чете

Те самите BW още в BG споделиха, че спейса -паузата не е за украса.
Който иска може да играе и BG като Диабло - няма проблеми, но не е това голямата разлика между IWD и BG. IWD представлява дънджън крол точно колкото и Диабло - разликата между двете е именно въпросната пауза

"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- beliefcontrol
- Paragon
Аз хем си знам каква краста ми е 2-рата, що ми трябваше да я почвам тази.Claymore47_Fen wrote:Тая игра не мога да повярвам колко е яка!

12 часа след последния ми пост в темата реших все пак да спра, че ставането за работа след 4 часа сън е кофти.
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
- RRSunknown
- Elder God