на втория въпрос - по-скоро като би, макар че говоря наизуст, ако се стигне дотам, може и да се скатая в крайна сметка
Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
-
kalendarа_ska4a
- Misting
Нямам как да кажа, че го мразя, защото съм виргинец и нямам опит.
Аз се плаша като човек ме пипне, не помня кога последно съм прегръщал някого или обратното вие за секс говорите. Ако някога го правя, болният ми мозък сигурно ще го драматизира и разбере като изнасилване.
Ако някой е гледал филма La Pianiste на Michael Haneke, е точно като Ерика съм (само дето не съм злобен като нея, иначе всички други черти са мота-мо) Получих оргазъм докато гледах този шедьовър.
Лошо е ... ама кретам
Аз се плаша като човек ме пипне, не помня кога последно съм прегръщал някого или обратното вие за секс говорите. Ако някога го правя, болният ми мозък сигурно ще го драматизира и разбере като изнасилване.
Ако някой е гледал филма La Pianiste на Michael Haneke, е точно като Ерика съм (само дето не съм злобен като нея, иначе всички други черти са мота-мо) Получих оргазъм докато гледах този шедьовър.
Лошо е ... ама кретам
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Изнасилването е hotkalendarut_ska4a wrote:Нямам как да кажа, че го мразя, защото съм виргинец и нямам опит.![]()
Лошо е ... ама кретам
And you can't dance with a devil on your back...
-
kalendarа_ska4a
- Misting
Мастурбацията се превръща точно в нещо техническо, рутина, a must. За разнообразие си пускам филми и превъртам на любими сцени по пет пъти докато синхронизирам еякулацията със сцената.The Dragon wrote:Технически и комбото здрава ръка + лубрикант се брои за секс.kalendarut_ska4a wrote:Нямам как да кажа, че го мразя, защото съм виргинец и нямам опит.![]()
Все още се сдържам да не почна да пускам стари вицове в темата, макар че ми е трудно. Обаче това мнение вече не мога да пропусна и трябва да го отбележа:Silver wrote:Нали и двамата (с Ролик), като сте се размечтали сега, разбирате, че става дума буквално за пенис в устната ви кухина? Ок, а като би- ли се самовъзприемате или като... култово хетеро-?
http://oglaf.com/cockhunt/ , като задължително историята трябва да се види до края - трябва да се цъка върху next page (общо 4 страници са).
Oooooooo, не само че ще позволя, ми даже и ще питам дали може да гледам.Silver wrote:Между другото - ето ви нагледна демонстрация на разликата между мъжкото и женското мислене. Хората приемат за съвсем нормално, и даже за куул, когато Христина заяви, че би пуснала на жена, ако я кефи много. Но нека си представим как ще се погледне на Сашо, ако той заяви как би го налапал на мъж, който много го кефи.Amelia wrote:@Алексис
Е, който квото го влече естествено.![]()
Аз също не бих отказала на някоя жена, ако ме кефне.![]()
Христино, коментирай! Докъде достига широката ти кройка?
Ако направят повече от една сесия и ме искат, ще се включа.
Но това няма как да се случи, не заради мен, а заради него - моичкият е твърде хетеросексуален.
ПП. Какъв за бога е проблемът с пениса в устната кухина?