Брой меееAmelia wrote:Е аз се разправям с мъже. Много са яки!!!![]()
Трябва да има повече от тях. Трябва и да позволят полигамията най-сетне, кви са тия работи са да избираш само един?
ЗА ХАРЕМИ И СЕКСУАЛНА ОБДЖЕКТИФИКАЦИЯ НА ПОЛОВЕТЕ!!!
Кой е с мен?

Moderator: Moridin
Брой меееAmelia wrote:Е аз се разправям с мъже. Много са яки!!!![]()
Трябва да има повече от тях. Трябва и да позволят полигамията най-сетне, кви са тия работи са да избираш само един?
Кой е с мен?
Амели, и аз съм за, ама бидейки дори по-либерална и недискриминираща, аз искам да се разправям и с мъже, и жени, само да ме кефят! Да на полигамията и на множественото съвместно съжителство!Amelia wrote:Е аз се разправям с мъже. Много са яки!!!![]()
Кой е с мен?
Мхм...Amelia wrote:Е, Морве, кървавата физиономия е последствие от това, което носи кефа - а именно как въпросната физиономия става кървава.![]()
Процесът на бой може да е много надъхващо и красиво нещо, особено в разните бойни изкуства.
Между другото - ето ви нагледна демонстрация на разликата между мъжкото и женското мислене. Хората приемат за съвсем нормално, и даже за куул, когато Христина заяви, че би пуснала на жена, ако я кефи много. Но нека си представим как ще се погледне на Сашо, ако той заяви как би го налапал на мъж, който много го кефи.Amelia wrote:@Алексис
Е, който квото го влече естествено.![]()
Аз също не бих отказала на някоя жена, ако ме кефне.![]()
Миии най веоятно ще каже Meh. Ако пък случайно я изкефи на външен вид ще предложи тройкаSilver wrote:Между другото - ето ви нагледна демонстрация на разликата между мъжкото и женското мислене. Хората приемат за съвсем нормално, и даже за куул, когато Христина заяви, че би пуснала на жена, ако я кефи много. Но нека си представим как ще се погледне на Сашо, ако той заяви как би го налапал на мъж, който много го кефи.Amelia wrote:@Алексис
Е, който квото го влече естествено.![]()
Аз също не бих отказала на някоя жена, ако ме кефне.![]()
Христино, коментирай! Докъде достига широката ти кройка?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests