София прайд

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jun 15, 2011 11:05 pm

Muad_Dib wrote:<<<млад хомофоб, ама с ИнтИлИгентна аргументация!
Технически погледнато не можеш да аргументираш фобия(някой от лекарите да ме поправи ако греша) защото тя е ирационална. От друга страна аргументи защо някои от хората с алтернативна сексуална ориентация може да са лишени от някои perks не те прави хомофоб. Използвам perk защото според мен right се използва прекалено широко и общо в момента. А такива неща като данъчни облекчения примерно са си баш perks.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Wed Jun 15, 2011 11:07 pm

О, Амелия... откога го чакам тоя момент. :lol:
Amelia wrote:Е, майка ми и свекърва ми обаче живеят с гейове и са живели цял живот с такива.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jun 15, 2011 11:15 pm

Тури си го в сигнатурата сега. :lol:

Понеже Морви попита - гейове е имало винаги и винаги ще има. През комунизма са знаели за тях и са знаели, че ги има сред "нормалното" население. За някои дори се е знаело, че са хомо - на майка ми някъв ухажор даже обърнал резбата по някое време. Естествено, всички са си траели, не е било масов феномен, но гейовете са били нещо познато на наша територия - не са били нещо, за което хората са прочели в Чичо томовата колиба, примерно. И въпреки това към тях са се отнасяли зле и това продължава да се случва и днес с онова поколение.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Jun 15, 2011 11:25 pm

The Dragon wrote:някои от хората с алтернативна сексуална ориентация може да са лишени от някои perks
Със сигурност не са лишени от Confirmed Bachelor perk! :lol:

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Wed Jun 15, 2011 11:29 pm

Е не, Амелия, какво ти става днес? :lol:
Amelia wrote:За някои дори се е знаело, че са хомо - на майка ми някъв ухажор даже обърнал резбата по някое време.
Вашите знаят ли ква семейна реклама им правиш? :lol:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jun 15, 2011 11:36 pm

Знаят, знаят. :lol:
Майка ми чете форума понякога, а и аз съм й казала всичките тея неща в лицето. Имали сме няколко епични скандала по въпроса. :lol:

Някоя моя друга двузначна реплика ще плеснеш ли тука? Бтв майка ми бая се е забавлявала в младините си и е имала множество гаджета и ухажори, щото е била доста яка мадама. Изключително правилен подход към живота, намирам. От всичките само тоя е обърнал резбата - да знаеш, кат си правиш статистиката и анализите, нали. :lol:

Oui. Je suis garbage.

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Wed Jun 15, 2011 11:59 pm

А, то остана само да наместя в картинката отколешният ти интерес аз съм ли педераст или не съм. :lol: Майка ти кво мисли по тоя повод?

Btw, говорейки за статистика, този форум има 1000 регнати, от които консервативно можем да приемем, че 500 са от мъжки пол. Според последните проучвания минимум 5% от съществата от мъжки пол се самоопределят като хомосексуални. Това прави повече от 25 човека (щото на форумите този процент трябва да е по-голям по обясними причини). Та ми е интересно, защо от тези над 25 човека, при все толерантната обстановка тук, нито един не е заявил открито това...

bsb
Paragon

Post by bsb » Thu Jun 16, 2011 12:05 am

Примерно защото изходните ти данни вероятно не са верни. От 1200 регистрирани четящите към момента надали са повече от 200, пишещите епизодично през последните две години - надали повече от 50, а пишещите редовно са още по-малко, може би към 30.
Разбира се, администраторите на сайта биха могли да кажат точните числа, стига да има инструмент, който да отчита подобни данни (не ми се гледат сорсове на страници, за да проверявам).

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jun 16, 2011 12:10 am

@Силвър
Само да поправя няколко неща в последния ти пост.
1. Ти че си педераст (понякога), педераст си. Дали си хомосексуален, това вече е друг въпрос, който:
2. силно не ме вълнува. Интерес нямам към нищо, което слага теб и секса под общ знаменател. Ако пускам от време на време забележки на тая тема, то е само за да съм нарочно груба с теб и да те гъбаркам, не щото ми е интересно и искам да знам. :lol:
3. Майка ми вероятно не подозира за съществуването ти, освен ако не е чела темата за God are you there. Ако е - да знаеш, че не те харесва. Ако искаш мнение от нея, баща ми, брат ми, кучетата, котката, папагала и прочее, мога да ги запитам официално. :lol:

Иначе в тоя форум повечето сме толерантни, но има и такива, които не са. И инфото има навика да се делокализира из нета - като излезе от тоя форум и влезе в някой друг, могат да се случат неприятни случки. Затова си траят хората, щото в България сме убер толерантните. :lol:
Last edited by Amelia on Thu Jun 16, 2011 2:14 am, edited 1 time in total.

Oui. Je suis garbage.

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Thu Jun 16, 2011 12:17 am

Чудесно, сега прочетете "въпроса" ми като невъпрос в контекста на истерията покрай прайда. Последно, не разбрах - хората, които са хомо, здравословно ли е да обявяват това или не? Или само когато са в група? Или когато тази групова демонстрация предполага някакъв вид купон?

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jun 16, 2011 12:29 am

Хората, които са хомо понастоящем не е здравословно да обявяват това по никакъв начин - било то самостоятелно или в група, в интернет или в градинката на НДК.

Сред тях обаче има и неколцина по-смели, които решават, че са готови да се борят с лайната, които ще завалят над тях и да се покажат, правейки си прайд. Те тия дето ходят на прайда не са гардеробни гейове и без тва. С което се надяват да повлекат крак и да вдъхнат смелост и на други по-нерешителни хомосексуални (няма нищо чудно, че повече смелост се добива в група, няма и нищо срамно в това), а и да заявят на света, че съществуват и нямат повече намерение да се крият. Купонът е между другото.

Oui. Je suis garbage.

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Thu Jun 16, 2011 12:36 am

На война като на война, викаш...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jun 16, 2011 1:09 am

Нещо такова, щото принципът "и сам войнът е войн" не ми се вижда много вървежен тука.

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jun 16, 2011 1:30 am

Коле, ти и да си бил хомофоб някога, отдавна не си според мене :mrgreen: Точно щото си интилигентен.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jun 16, 2011 3:47 am

Еми аре мерси освен :wink: