НСБОП на сапун!!!!!!
Moderator: Moridin
Е, то аз вече и без това се налага да си свалям напоследък немалка част от филмите, които ме интересуватат, с eDonkey, в което има кажи-речи всеки филм, излязъл на ДВД в белия свят.Така че ен е като да изчезнат безследно...И мани музиката, нея все ще я изкопаме по peer-ките, ама всичките тия безценни филми!!!!!!!!!!!!
Драгън, ако знаеш някакви торент сайтове, на които се намират класически европейски филми, прати едно ЛС, че аз поне не съм успял засега да открия такъв сайт.
Интересно ми е дали ще махнат нещата, за които няма фирми, държащи правата за България и не са издадени тук, като 99% от филмите, които ме е интересуват.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Мамка им на ония боклуци от НСБОП! Добре че засега гледам chise-то седи... Дано да го има още поне да ми изтеглят малко аниме приятелчетата... Баси ква простотия наистина, обаче се надявам да паднат само сайтовете на големите доставчици, дето всички ги знаят, ако барнат и локалните вече шса вдигаме на бунт 

Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Вируси има и по фрии-тата, при това тонове. В интерес на истината да хванеш вирус от торентите е в пъти по-малко вероятно.Night Wanderer wrote:да - например вируси...Voland wrote:торентите са истината вече - не се оплаквайте има всичко там
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.