A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
http://io9.com/5807144/the-best-game-of ... /gallery/1

Някои са дребнаво заядливи, но други са доста точни.

Някои са дребнаво заядливи, но други са доста точни.
- Dr. Horrible
- Forsaken
^ В този контекст:
Иначе точно заради такива неща никога не съм бил от най-върлите му фенове... Винаги ми е бил неадаптивен и предвидим.
- Spoiler: show
Иначе точно заради такива неща никога не съм бил от най-върлите му фенове... Винаги ми е бил неадаптивен и предвидим.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Просто Мартин обръща образа на благородния честен владетел от детските приказки и показва, че реално в средновековието такива не са прокопсвали.
Пък и не само в средновековието.
Заглавието на епизода неслучайно е откъс от това, което Церсей каза на Нед - "When you play the Game of Thrones, you win or you die. There is no middle ground."
А на Ренли отказа защото следващият по ред на наследяване е Станис. Но оставам с впечатление, че не преценява добре реалните възможности и ресурси спрямо желанията си за хепиенд - и Ренли, и Кутрето му описаха два реални варианта на действие, ама той - йок.
Пък и не само в средновековието.

Заглавието на епизода неслучайно е откъс от това, което Церсей каза на Нед - "When you play the Game of Thrones, you win or you die. There is no middle ground."
А на Ренли отказа защото следващият по ред на наследяване е Станис. Но оставам с впечатление, че не преценява добре реалните възможности и ресурси спрямо желанията си за хепиенд - и Ренли, и Кутрето му описаха два реални варианта на действие, ама той - йок.
Last edited by passer-by on Wed Jun 01, 2011 6:18 pm, edited 2 times in total.
Тъпо парче си е Нед, затова и момента, в който Кутрето го прецака, е един от любимите ми в цялата поредица.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- RRSunknown
- Elder God
Хаха още едно меме
- The Dragon
- Elder God
Би трябвало да си остане Game of Thrones. Все пак името на сериала е такова, и след него слагат цифра за сезон и епизод, а щом слагат такава цифра, значи е по-вероятно да продължат да сменят само цифрите, но не и заглавието пред тях. Все пак Game of Thrones като заглавие поне според мен е доста силно, запомнящо се, и ако бях на мястото на продуцентите, именно това име щях да избера за поредицата. С две думи, почти 100% сигурно е, че залгавието ще се запази същото.
Абе има логика. Ако сменят заглавието поливината фенове нечели книгата няма да разберат че е същия филм...
И все пак предпочитам Clash of Kings. И предположението на Моридин е добро. Като ще се придържат към книгата барем да е до край
И все пак предпочитам Clash of Kings. И предположението на Моридин е добро. Като ще се придържат към книгата барем да е до край

Повечето смъртни понякога престават да вярват на разни части от себе си. С изключение на Круппе, разбира се, чиято заслужена самоувереност е абсолютна.