И ново включване на делюжън, който отново се опитва да демонстрира логика... Не ти ли писна, наистина? Откажи се, очевидно е вече за толкова години, че не ти е по силите...
Аз НЯМА да се озова в чалготека, защото нямам ни най-малко желание да влизам в такава. Може евентуално да ме вкарат в такава с опрян пистолет в главата. Но както вече казах по местата, по които ходя доброволно, без да ми опират пистолет в главата, ще благоволя да се държа като римляните в Рим, щото това са места, от които получавам нещо и към които питая някакъв респект. Ако бях от хората, които търсят някаква духовна наслада в чалготеки, ЩЯХ да мятам кючеци, да. По същия начин по който като отида на метъл концерт размахвам ръце, скачам, викам и си клатя главата, а на симфоничен концерт си седя тихо на гъза и ръкопляскам там, където се ръкопляска.
Това, което НЯМА да направя, е да ида доброволно в чалготека и да почна да демонстрирам колко ми е неприятно там и да се държа по непривичен за местните начин. Ако ще се държа по тоя начин, просто НЯМА да ходя там. Толкова ли е трудно за разбиране това?