Legend of Earthsea- филма
Legend of Earthsea- филма
Гледахте ли го вече това филмче- по скоро минисериал, доколкото разбрах. Книгата съм я чел доста отдавна, така че не помня доколко филма има общо с нея, но иначе филмчето не беше лошо, ако разбира се човек не възлага някакви особени претенции на него. Хайде да чуем мнения по въпроса, особено от хора които имат и по пресни спомени от книжния продукт 

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
viewtopic.php?t=474&postdays=0&postorder=asc - първия топик тук по темата. Не е особено интересен, защото само аз го гледах филма.
В 28 брой на Shadowdance е моето длъжко ревю на филма. Меко казано, не бях очарован от него.
В 28 брой на Shadowdance е моето длъжко ревю на филма. Меко казано, не бях очарован от него.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Бе стаа за едното гледане. Пейзажите поне 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Бе най-малкото има Кристана Локън, която след операцията за уголемяване на бюста (или невероятното количество изпита боза, изберете си, което ви харесва) все повече ме радва...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Персонажите.....направо живи да ги оплачеш
Ако си падаш по мъже с неестествено удължени коси,тежащи почти колкото броните и с мозък очевадно колкото на пиле...ми може. Костюмите и аксесуарите на дамите определено бяха добре изпипани. Иначе като цяло доста преиграваха:"Ааааааз Зигфрииииииид, син на Зигмуууунд...... " и так дали. За легендата
просто нямам думи...поредната гавра със скандинавската(в този случай)митология; съвместната продукция с RTL с нищо не е помогнала. Мога само да въздишам и да си спомням за Уилоу и още един, два филма....класиката си е класика.