The Terry Pratchett Topic
- armageddon
- Forsaken
- beliefcontrol
- Paragon
Тия се бъзикат?
Поне същото ли е името в Пощоряване, или ще го сменят във всяка книга?
И за да съм на 100% по темата - чета Moving Pictures, един от пропуските ми от по-старите книги.
Златни неща има, позабравил бях небрежния, весел тон на ранния Пратчет.

Поне същото ли е името в Пощоряване, или ще го сменят във всяка книга?
И за да съм на 100% по темата - чета Moving Pictures, един от пропуските ми от по-старите книги.
Златни неща има, позабравил бях небрежния, весел тон на ранния Пратчет.
- Spoiler: show
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Ето затова вече не чета Пратчет на български. Леле, добре че ми е английския, иначе щях да изпадна в тих ужас при такава некадърност...grigorp wrote:www.lecsiko.com/11337_oparichvane.html
Мокр фон Ментебрад?!?!?!
Неееееееееееееееее...
Вузеви на сапун
Вузеви на СВЕЩИЧКИ ЗА КЛИЗМА! Нема да обиждаме сапуна я....

Добавено: Намерих и филмчетата за Джони и умрелите, и за Номите

Торентите едвам църцорят, нямам търпение да се наточат и да си ги изгледам с кеф

Ебахти убитаците са Вузевите... 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Amos Trask
- Aes Sedai
Sir Terry Pratchett begins process that could lead to assisted suicide
The 63-year-old, who has a rare form of early-onset Alzheimer’s disease, said he had received the consent forms recently and was now considering whether to sign them.
He said: “The only thing stopping me [signing them] is that I have made this film and I have a bloody book to finish.”
But he stressed that he was as yet still undecided whether he would eventually take his own life.
He said he changed his mind “every two minutes” but added that if he did choose to die would prefer to do so in England and in the sunshine
"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3884471
Ето я и на български статията. Дано успее да поживее колкото си може повече спокойно човека.
Ето я и на български статията. Дано успее да поживее колкото си може повече спокойно човека.

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- herairness
- Jaghut Tyrant