Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- Zeiss_optik
- Arcanist
Световните информационни агенции трябва да вдигат шумотевица около т.нар. "жасминови революции", положението в Либия, борбата с международния тероризъм и успехите на САЩ в нея! Иначе ще им се наложи да покажат това.The Dragon wrote:Интересно е как от такъв никакъв non-event като осама правят шумотевица.
Това е 4-5 години след като хората изобщо забравиха кой е той.
Или това.
Това също.
Toва...
....
- The Dragon
- Elder God
- Zeiss_optik
- Arcanist
Само за малко.The Dragon wrote:Специално Уинскосин беше много добре отразен от медиите. За жалост загубихаУолкър да го полеят с напалм пак ще му е малко.
Иначе противоречията остават, но никой не обича да говори за тях.
Някакъв руски академик дори предвиждаше разпадане на САЩ. Дали ще стане - не знам. Във всеки случай, в учебниците по история Гражданската война е описана като между "индустриалния Север" и "робовладелския Юг". Но Югът отавна не е робовладелски, а нефтен. За беля - и Северът отдавна не е индустриален. На южняците, които и до ден днешен не могат да преглътнат поражението си от преди сума ти години, вече не им изнася да са във федерация със Севера. А и "млеконадойните щати" вече не щат евтино да хранят и поят мегаполисите.
Бая неща има за показване.
Специален поздрав за войниците на САЩ, които проведоха тази операция и с риск за живота си спряха най - голямата заплаха за световния ред в последните 15 години! Световните полицаи спряха световния злодей
Браво, момчета, целият цивилизован свят се гордее с вас!
http://www.youtube.com/watch?v=sUoWZ_zcPpE

Браво, момчета, целият цивилизован свят се гордее с вас!
http://www.youtube.com/watch?v=sUoWZ_zcPpE
В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.
Приемам, че аз не съм част от цивилизования свят.
Убит от спецчастите по директна заповед на Обама. Къде отиде демократичния съд. За какво са го гръмнали. Обама не иска конкуренти с подобно на неговото име да му крадат медийно време. Те и медиите вече не го отразяваха толкова много.

Убит от спецчастите по директна заповед на Обама. Къде отиде демократичния съд. За какво са го гръмнали. Обама не иска конкуренти с подобно на неговото име да му крадат медийно време. Те и медиите вече не го отразяваха толкова много.
There are no rules! I'm gonna get you!
Имало е престрелка, защо да рискуват живота си, за да го заловят жив?Martix wrote:Приемам, че аз не съм част от цивилизования свят.![]()
В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.
- The Dragon
- Elder God
Да започвам ли изобщо?
Престрелка в чужда държава, която по последни данни не е знаела за акцията(и съответно не я е оторизирала). Рискувалите живота си агенти не са понесли никакви загуби, докато освен Осама са убили и жена. Обяснението е, че тя е използвана за жив щит. ЕМИ ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЖИВИЯ ЩИТ. Не го гърмиш, само защото зад него има лошковец.
И не, нямам проблем с това, че са го убили, вместо да се опитат да го заловят жив. Проблемът е, че въобще са провели операция в Пакистан, за да убият, някого, виновен(или не), но неосъден на честен процес.
Да не говорим, че дори да беше осъден, пак нямат никакво право да нахлуват.
Никога не съм имал добро мнение за САЩ, но някои неща се прекалено долни дори за тях.
Най-вероятно световната общественост пак ще си затвори очите, а така е започнала и Втората Световна Война
Сериозно, пожелавам им Китай да си прехвърли валутния резерв в евро.
Тогава ще видите как черен президент се моли на колене
Престрелка в чужда държава, която по последни данни не е знаела за акцията(и съответно не я е оторизирала). Рискувалите живота си агенти не са понесли никакви загуби, докато освен Осама са убили и жена. Обяснението е, че тя е използвана за жив щит. ЕМИ ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЖИВИЯ ЩИТ. Не го гърмиш, само защото зад него има лошковец.
И не, нямам проблем с това, че са го убили, вместо да се опитат да го заловят жив. Проблемът е, че въобще са провели операция в Пакистан, за да убият, някого, виновен(или не), но неосъден на честен процес.
Да не говорим, че дори да беше осъден, пак нямат никакво право да нахлуват.
Никога не съм имал добро мнение за САЩ, но някои неща се прекалено долни дори за тях.
Най-вероятно световната общественост пак ще си затвори очите, а така е започнала и Втората Световна Война
Сериозно, пожелавам им Китай да си прехвърли валутния резерв в евро.
Тогава ще видите как черен президент се моли на колене

- The Dragon
- Elder God
А какво ги интересува дали е или не е в Пакистан. Ако Пакистан решат да дадат убежище на Осама, Обама е длъжен да се примири с решението, или да им обяви война(така де, да ги освободи).
Не мисля, че САЩ биха останали безучастни, ако малък екип с международно финансиране(по възможност the A-team) навлезе на територията им инкогнито и отстрани Джъстин Бийбър(както и Ребека Блек, която той е използвал за жив щит).
Да, наистина това ще прекрати сериозна заплаха за световния ред, но не е нито демократично, нито хуманно.
Не мисля, че САЩ биха останали безучастни, ако малък екип с международно финансиране(по възможност the A-team) навлезе на територията им инкогнито и отстрани Джъстин Бийбър(както и Ребека Блек, която той е използвал за жив щит).
Да, наистина това ще прекрати сериозна заплаха за световния ред, но не е нито демократично, нито хуманно.

- tigermaster
- Elder God
Отстраняването на Джъстин Бийбър би било напълно хуманно действие.Martix wrote:А какво ги интересува дали е или не е в Пакистан. Ако Пакистан решат да дадат убежище на Осама, Обама е длъжен да се примири с решението, или да им обяви война(така де, да ги освободи).
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Аз, честно казано, съм поставила мнозина други в списъка си преди него. Що не го бастисат оня суданския касапин например? Чакат го да си забие делтапланера в Статуята на Свободата ли, що ли? А дотогава може да си продължи с геноцида по свое усмотрение.
И въобще що стана, че не вечеряхме? Пуцаха Кадафи, пък уцелиха Осама. Целият тоз близкоизточен жасмин за отвличане на вниманието ли беше, що ли? И не, не ме разбирайте погрешно - няма да туря черна забрадка за Осамата. Но това, дето става напоследък, започва много сериозно да не ми харесва, че чак и да ме плаши.
И въобще що стана, че не вечеряхме? Пуцаха Кадафи, пък уцелиха Осама. Целият тоз близкоизточен жасмин за отвличане на вниманието ли беше, що ли? И не, не ме разбирайте погрешно - няма да туря черна забрадка за Осамата. Но това, дето става напоследък, започва много сериозно да не ми харесва, че чак и да ме плаши.