Moderator: Moridin
Не знам, аз така и не стигнах до там да чуя, че и да осмисля текста... В смисъл, още като започна да пее, пардон, да "пее", спрях клипчето... Ценя си психичното здраве, а и адски много мразя песни, в които вокалът е толкова очевидно донастройван с някакъв софтуер, че няма на къде повече.Amelia wrote:Аз днес се сблъсках с въпросната песен за пръв път в живота си. Самата песен като музика и изпяване не е нищо особено добро или лошо. Това, което ме фрапира обаче е текстът. Партиинг, партиинг, фън, фън, фън. Днес е петък, утре е събота, а неделя идва след това...
В смисъл, няма да се удивя ако девойката сама си е написала текста , когато е била някъде на 8, щото мяза на осемгодишна поезия. Брейндемиджа е голям... А самата мацка е от тоя НАЙ-ГНУСНИЯ И КУХ американски тип бамбини...
И мен. Именно така научих кое е това същество... Много съжалявам за това...Xellos wrote:Мене ме дразни като загледам коментари на каквото и да е парче в тубето за някакво инфо да гледам хейтове за някой си джъстин бибер или квото там е. втф бе!
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests