Vampire Diaries
Изгледах първи сезон и съм много доволен. Сериалът си е гилти плежър, ама е много плежърабъл.
Долното не е спойлер:
Долното не е спойлер:
- Spoiler: show
And you can't dance with a devil on your back...
- Dr. Horrible
- Forsaken
- armageddon
- Forsaken
- JohanVladimir
- Sorcerer
Нищо им няма и на другите двама, мен ако питаш, като ще става дума за къмпелване, не съм против който и да е от тях, да се разберат там.Roland wrote:
- Spoiler: show
- JohanVladimir
- Sorcerer
На мен пък ми харесаха последните няколко, обаче знаеш ли какво установих? Не трябва да се гледат по епизод, по епизод, ами да траеш да се съберат накуп поне трички и така да ги изгледаш. Атмосферата успява да те попие и се радваш повече.
P. S. Тва, че сериалите е добре да се гледат на купчинки, някой мастит критик го беше написал в някакво много авторитетно списание, ма кой ли беше той?
P. S. Тва, че сериалите е добре да се гледат на купчинки, някой мастит критик го беше написал в някакво много авторитетно списание, ма кой ли беше той?
- JohanVladimir
- Sorcerer
Сега! Пускам дабълпоуст, понеже е изключително сериозно и важно!
Искам, да протестирам енергично, против факта че Роланд пише ревюта, напоследък само по разни, чуждоезични блогове!
Не знам какво следва да предприемем тукашните му фенки, принудени да четем великолепни ревюта за любими сериали на чуЗди езици. И освен това искам да споря с него, а пък не мога да английски
P. S. И си слагам! нова! сигнатура!
Искам, да протестирам енергично, против факта че Роланд пише ревюта, напоследък само по разни, чуждоезични блогове!
Не знам какво следва да предприемем тукашните му фенки, принудени да четем великолепни ревюта за любими сериали на чуЗди езици. И освен това искам да споря с него, а пък не мога да английски

P. S. И си слагам! нова! сигнатура!
- armageddon
- Forsaken