От собствен опит, повече пъти съм съжалявал, че не съм купил книга тогава, когато съм имал тази възможност, отколкото обратното.
А представи си, че първата книга ти хареса - тогава как ще дочакаш лятото, не ми се мисли

Аз моите книги си ги пазя адски много и затова адски мразя, като дам книга на някой, той да ми я върне изглеждаща като стар чорапjkklouna wrote:Реших, че няма смисъл от нова тема само за моя въпрос. Та искам да ви попитам как поддържате книгите си, какви грижи полагате за тях (ако изобщо прилагате някакви). Питам защото започнах да чета отново една от моите книги, която съм чел много пъти, и ми направи впечатление, че е започнала да се разлепва по ъглите и страниците да се замърсяват.
Май правим едно и същоXellos wrote:Ми аз пазя само чуждите книги много и тия дето са ми над 30 лева, разни с автографи. Обикновените книжки там по 10 кинта мойте си ги праим на баници, щото обичам да си чета и докато ям
. Изобщо хартиения носител не го броя като нещо специално, важно ми е съдържанието.
x2Member wrote:АнатемаXellos wrote:Ми аз пазя само чуждите книги много и тия дето са ми над 30 лева, разни с автографи. Обикновените книжки там по 10 кинта мойте си ги праим на баници, щото обичам да си чета и докато ям
. Изобщо хартиения носител не го броя като нещо специално, важно ми е съдържанието.
!
Е и аз бях така. Обаче шит хепънс и някъде след 10-тата книга паднала във ваната или намокрена случайно, или гравитационно намачкана, или омазана с рандом ханително вкусова субстанция просто спираш да се ядосваш и да ти пука много. Така или иначе Kindle е бъдещето и хартиените ще са отживелица, само да го направят по водо и удароустойчив гадинатаDante wrote:Смърт за вас бе!![]()
Аз си ги пазя като светини...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest