Кхм.Dante wrote:Дайте ми мнения за "Рама". Имам оригиналното от Галактика, но се чудя дали да не си взема яката оферта от Бард. Изданията са доста готини и 35 лева е добра цена за тях. Биват ли продълженията?
Random Book Stuff
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Случайно някой да има връзка в Пингвините - направих една поръчка на 12 януари, на 13 ми писаха , че някои от книгите ги нямат, и ще се забавят с доставката, и оттогава ни вест, ни кост - аз се скъсах да им пиша мейли, но никакъв отговор, даже отказах поръчката , но и това не е отразено. Да не би човека, който отговаря за поръчките да си ползва стари отпуски в момента, и цялата система за доставки да е замръзнала просто? Някой скоро ( между 12 януари и сега ) да е поръчвал нещо от тях?
Някой може ли да ме посъветва какво да направя. Приятеля който ще ходи в Лондон исках да ми купи и Снежен крах защото мислех че няма да я намеря. Обаче във форума на Бард има един който я продава във сравнително добро състояние на български. Та какво да правя? Ето и снимка на българското. http://picasaweb.google.com/i.barzinski ... 4629908978
Отчитам че се колебая защото онова издание със сивата корица и да не е яко отвън е на английски
съвсем различно преживяване от четене на български.
Отчитам че се колебая защото онова издание със сивата корица и да не е яко отвън е на английски

- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Човекът пита дали да си го вземе на български или на английски. Лошото е, че за българския превод не мога да кажа нищо - не съм го преглеждал да видя как са се справили; оригиналът ми е една от любимите фантастики изобщо.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- beliefcontrol
- Paragon
Младеж, измъкни отнякъде дебитна карта или се примоли на някой познат с такава да ти поръча книги от нета.Claymore47_Fen wrote:Може би The Year of Our War но аз така или иначе си мислех да си я купувам чрез gribo, въпреки че ще ми излезе 25 лв с доставка.
Омнибуса, включващ "The Year of Our War", "No Present Like Time" и "The Modern World" на Swainston излиза към 25 лева с все доставката...
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Ма точно това е, аз не че не знам че има омнибус, но се въздържам от толкова рискови покупки. Чел съм откъс от първата в Амазон и ми хареса но не знам като цяло дали ще ми хареса книгата, затова не искам омнибуса. А съм намислил ако ми хареса да кажа на братовчедка ми в Лондон като си идва през лятото да ми вземе втора и трета.