1 - Ами може, макар че ако накараш българите да не пушат, евала!
2 - Аз също съм по-скоро за отстраняване на бездомните кучета (хуманно, разбира се). Явно съм от тези, които се плашат от кучета (от малък ми е останало), ама ми е доста гадно, когато някое псе почне да ме лае по нощите, без изобщо да съм го предизвиквал. А когато станат 5-6, вече сериозно се замислям дали да не си взема поне пистолет ...
3 - За леките дроги (разбирай трева) - защо не. Така или иначе, хората обикновено правят това, което им е забранено, тъй че от забрани смисъл няма.
4 - За унижението съм съгласен, ама боя на голо ... хъм. Сега, няма смисъл да предизвикваме садизъм у учителите
5 - Съгласен, поне с повечето. Какво се оплакват тия цигани, да вземат да тръгнат на училище. В казармата имаше една пасмина, дето не можеха да четат и пишат. Никой не им е виновен, освен самите тях.
6 - 100% за
7 - Също за, това с двата мандата е добра идея
8 - Ако армията стане професионална, няма нужда от казарма. Иначе плащат, вземах 23 лв. на месец като ефрейтор

9 - Тук не знам - аз лично съм склонен да плащам повече, но да има смисъл. Иначе за контрольорите и палките - лошо няма
10 - Първо не можем (влизаме в ЕС) и после няма смисъл - обикновено субсидиите само карат хората да произвеждат повече, но некачествено
И последно, до Dzvero - ми че ние пак вдигаме БВП, ский к'ъв трафик правим на ISP-тата!