2011та..какво очакваме да видим?
Сега намерих това: http://www.youtube.com/watch?v=pcRXbi-B ... re=related
Филмират "Акира" - едно от най-добрите анимета от 88-ма. Ще ми бъде адски интересно да го гледам.
Филмират "Акира" - едно от най-добрите анимета от 88-ма. Ще ми бъде адски интересно да го гледам.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
Зари, това вече почва да става малко сюреалистично.
Все пак трябва да си гледала истински трейлъри. Въобще ли не си забелязвала, че започват и свършват еднакво - с надписи и лого на филмовата компания? Като толкова се интересуваш от филма, защо не отвори първо imdb? Доста ясно се вижда, че премиерата се очаква след 2 години, а за ролите още няма определени актьори, камо ли трейлър. И дори да оставим всичко това, не видя ли, че под трейлъра пише, че само почит и е правен на компютър и сниман с домашна камера?
Все пак трябва да си гледала истински трейлъри. Въобще ли не си забелязвала, че започват и свършват еднакво - с надписи и лого на филмовата компания? Като толкова се интересуваш от филма, защо не отвори първо imdb? Доста ясно се вижда, че премиерата се очаква след 2 години, а за ролите още няма определени актьори, камо ли трейлър. И дори да оставим всичко това, не видя ли, че под трейлъра пише, че само почит и е правен на компютър и сниман с домашна камера?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Морви, знам, че тези с по-късните примиери са доста измислени
Но не знаех, че може да се чеква където спомена..взимам си бележка
Обаче мноого се изкефих за "Акира" , действах първосигнално.

-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-Why??
- herairness
- Jaghut Tyrant
Хммм... Аз за тази година съм си заплюла няколко заглавия:
Ергенски запой II
Limitless, дето вече излезе, но още не съм го гледала:
"Карибски пирати" (премиера в БГ - 20 май)
И малко испанско кино, но само този е от 2011:
Estás ahí - любовен триъгълник между един мъж, бившата му, и настоящата (с една малка подробност - бившата е умряла и е дух
)
Добавено: Water for Elephants също звучи интересно, и вече е по кината струва ми се, но още се чудя за него
Ергенски запой II
Limitless, дето вече излезе, но още не съм го гледала:
"Карибски пирати" (премиера в БГ - 20 май)
И малко испанско кино, но само този е от 2011:
Estás ahí - любовен триъгълник между един мъж, бившата му, и настоящата (с една малка подробност - бившата е умряла и е дух

Добавено: Water for Elephants също звучи интересно, и вече е по кината струва ми се, но още се чудя за него