ЧРД, Ян!
Moderator: Moridin
ЧРД, Ян!
Честит рожден ден, сърце мое! Пожелавам ти здраве и пари да ме заведеш на екскурзия! Останалото си го знаеш 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Честит ти рожден ден, Янгъсе! Много здраве, пари и свободно време, за да заведеш любовта на екскурзия. И много либоф между двама ви.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- The Dragon
- Elder God
Ян, пожелавам ти Честит Рожден Ден!
Той е този ден, в който ти си се родил в една болница или в покритата балдахин спалня на велик владетел на приказно кралство и след това си бил транспортиран през Портала на Реалностите в нашето сиво ежедневие. Във всеки случай, аз знам, че у теб дреме Величие, а Изворът на Силата е бил твоето кърмаческо мляко! Бъди Силен. Бъди Велик.
И стига с тия бъбречни камъни, че тяхната мама.
Жив и здрав и щастлив
Той е този ден, в който ти си се родил в една болница или в покритата балдахин спалня на велик владетел на приказно кралство и след това си бил транспортиран през Портала на Реалностите в нашето сиво ежедневие. Във всеки случай, аз знам, че у теб дреме Величие, а Изворът на Силата е бил твоето кърмаческо мляко! Бъди Силен. Бъди Велик.
И стига с тия бъбречни камъни, че тяхната мама.
Жив и здрав и щастлив

Благодаря на всички 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.