Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Nov 08, 2010 9:20 pm

В началото играта предлага много малка част от комботата, така че ти пожелавам късмет с мишока по-нататък. :)

А то и с падовете е едно занимаване, то е една работа, то е една играчка, лелеее. Първо трябва да ги вкараш в USB порта и после... и после... еми т'ва е.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Nov 09, 2010 9:09 am

Ет рандъм искам да споделя, че след Фолаут Ню Вегас, Енслейвд и гореупоменатата вече официално пост-апокалипсисът в игрите не е лайняно-кафяв, ами направо зелено-шарен.

Иначе за контрола съм съгласен с АлДим, е бати болката е без джойпад и наистина не ви разбирам как се оправяте...

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Nov 17, 2010 11:06 am

Вчера се хванах да изиграя Shank. Не успях де - оказа се по-дълга отколкото си мислех. Не е лоша игрицата но страда от два проблема - репетативност, и липса на бърз и адекватен контрол на персонажа.
Иначе пейзажите са просто страхотни , а опциите за сеене на смърт влъхват известна доза разнообразие. Босовете са интересната част макар да не са лидери по оригиналност.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Nov 18, 2010 10:08 pm

Поради липса на време успях да отделя само 2-3 часа на Two Worlds 2, но за тези 2-3 часа се убедих, че играта е превъзходна. Благодарен съм, че са продължили с втора част след недъгавата първа. Two Worlds 2 е това, което Gothic 4 се опита, но не успя да бъде. Да не говорим, че има чудесен саундтрак, който е дело на българи. :) Определено ще се играе при наличие на свободно време.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Nov 18, 2010 10:44 pm

Shank и играх коопа и кърти отвсякъде :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Nov 30, 2010 11:52 am

Ретро вълна ме обзела на емулаторите на бокса си въртя старите аркадки на Capcom , избрани Sega MD, NES и разни други.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Dec 08, 2010 9:16 am

Donkey Kong Country - ама единицата че нямам парите за новата. Гледам да не използвам сейвове но пак е дяволски труда мръсницата особено с варелите които те изстрелват.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Dec 09, 2010 2:55 pm

Аз си чакам чинно новата от амазон, ама ме хвана яд, че я поръчах защото вече я има в Техномаркет, ама пък поне боцнах и Ултимейт Драгън Ейджа.

F242
Sorcerer

Post by F242 » Thu Dec 09, 2010 7:16 pm

Muad_Dib wrote:Аз си чакам чинно новата от амазон, ама ме хвана яд, че я поръчах защото вече я има в Техномаркет, ама пък поне боцнах и Ултимейт Драгън Ейджа.
Много благодаря за полезната информация!
Не знаех, че вече се продава DA ultimate. Аз също си го поръчах за компютър - не съм го имал до сега. Изкушаваше ме и същото за 360 - но там аз съм с Collector's -а, Awakening и повече от половината DLC-та.

Искам подобно издание и за ME 2 :mrgreen:
"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Dec 23, 2010 9:23 am

Пуснах си Heavenly Sword, че ми се беше доиграл някакъв екшън-адвенчър. Доста еднообразна и посредствена игра е, но като цяло става за разпускане. Основно ме дразни озвучението на главната мацка - звучи като някаква много епична лелка и се взима толкова насериозно, че жал да ти стане. Сори, ама нямаме нужда от женски Крейтъс. Дано да умре накрая.
Геймплейно е що годе забавно да раздаваш елементарните комбота, макар че е на много светлинни години от God of War и системата за блокиране е доста тъпа. Хубаво щеше да е, ако просто бяха разкарали мисиите със стрелящата мацка, мъка и половина са.

Абе някъде 6-7/10 давам. От GoW клонингите предпочитам Conan.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Dec 24, 2010 12:27 am

С уговорката че не съм ги минавал но ги поразцъках стабилно:

Golden Eye 007 Wii - голяма тояга - не я играйте в никакъв случай! Много се разочаровах - управлението бие всички класации по тромавост, графиката е ужасна а геймплея почти дословно краде от modern warfare. Издържах само 1 час мазохистична борба с рахитичния мерник и се отказах.

New Super Mario Bros Wii - доброто старо марио е перфектния ремикс. Разбира се до Galaxy 2 стои като изкопаем фосил но това не му пречи да е почти съвършения 2д платформър.

Donkey Kong Returns - е това вече е перфектния 2д платформър. Сила отвсякъде - и в графика ,и в музичка и в дизайн и геймплей.

Kirby Epic Yarn - супер уникалната графика съчетана с дизайн. Сигурно щеше да мери силици с mario и DK ама просто си личи че не е в тяхната категория. Въпреки това е много зарибяваща.

Muramasa demon blade -второто ми разочарование - много добра графика (сигурно най-добрата 2д графика изобщо) но геймплея и някои решения за управлението просто не ми допаднаха.

NBA JAM WII - игра без претенции но ме размазва както го правеше оригинала от преди 15 години.

Epic Mickey - еми епик е :) , ама е Мики - аз много не го обичам Мики но не мога да открека креативноста. Въпреки това управлението леко издиша при скокове.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Dec 25, 2010 3:10 pm

От Кирби стойте далеч - оказа се абсолютното дърво. Макар да изглежда като платформър из нивата няма нито капани, нито шипове , нито каквото и да е което да трябва да избягваш или прескачаш. Враговете дори не се мъчат да те ударят а дори и да те ударят - оказа се че човечето е безсмъртно и едниствено си губиш бонусчетата за точки при удар и нищо друго - все едно си с чийт за безсмъртие от друга игра. "Геймплея" се състои в минаване на парад през нивата и гледане на арта. Босовете са идейни но след като и там си безсмъртен са също толкова безмислени откъм геймплей.

По темката:
Сдобих се с Halo Reach, Alan Wake и Fable 3 (дадоха ми ги назаем - не съм си ги купувал) и ще заеба Wii-to докато не ги мина (мамка му много ми се струпаха наведнъж).

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Dec 25, 2010 8:50 pm

RRS, Кирбито винаги е било такава лейм боза през близо 20-те си години история. Аз и старите части не можех да ги изтрая повече от няколко минути. Нямам представа какво намират хората в таз поредица...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Dec 27, 2010 10:52 am

Новите раси въс вовеца прирутват с началните има земи :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Dec 27, 2010 12:11 pm

AlDim wrote:RRS, Кирбито винаги е било такава лейм боза през близо 20-те си години история. Аз и старите части не можех да ги изтрая повече от няколко минути. Нямам представа какво намират хората в таз поредица...
Аз пък винаги съм харесвал игрите с Кърби повече от тези с Марио и Соник. Далеч по-правилен и по-разнообразен платформър е за мен, макар да признавам, че основния ми досег с него е от DS игрите му :P