В събота...
Moderator: Moridin
Aaaaaaaaaaa, ВЕЛИК СЪМ беееееееее!!!!
Днес, най-паметния ден от всички най-паметни дни, а именно лето господне 2005, 28 Февруари, АЗ ( Стефан Райков/ Dzvero) успях да се дипломирам ( естествено със 6:00) и да завърша официално своето 17 !!!! годишно образование. И за да е още по-паметен на днешния ден получих и първа заплата, да ми е честита. Ако успя някак си да оживея до идната Събота, и успея да скътам някой мизерен остатък от заплатата ми, жив-умрял ще се довлека до Моарейн. Т.е. ще чакам на Лъвов мост някой да ме заведе. И тъй като мернах някои еретични постове за кирливи съседи, някво ограничение до 10 часа.... абе я ме оставете мене да посрещам недоволните. Като се има предвид че влизам в серия още от Понеделник, само с външния си вид ще ги отказвам. Аре наздраве на всички, дано го добутам физически и финансово до Събота, а пък тогава, както казват руснаците : Ну, а потом Богу виднее!
Днес, най-паметния ден от всички най-паметни дни, а именно лето господне 2005, 28 Февруари, АЗ ( Стефан Райков/ Dzvero) успях да се дипломирам ( естествено със 6:00) и да завърша официално своето 17 !!!! годишно образование. И за да е още по-паметен на днешния ден получих и първа заплата, да ми е честита. Ако успя някак си да оживея до идната Събота, и успея да скътам някой мизерен остатък от заплатата ми, жив-умрял ще се довлека до Моарейн. Т.е. ще чакам на Лъвов мост някой да ме заведе. И тъй като мернах някои еретични постове за кирливи съседи, някво ограничение до 10 часа.... абе я ме оставете мене да посрещам недоволните. Като се има предвид че влизам в серия още от Понеделник, само с външния си вид ще ги отказвам. Аре наздраве на всички, дано го добутам физически и финансово до Събота, а пък тогава, както казват руснаците : Ну, а потом Богу виднее!
Не мое да мъмриш, брат!
Хех, за пореден път честито! Да внимаваш до събота, че да почерпиш все пак
.
И не можа ли да си пуснеш отделна тема бе! Та това е финал на 17годишен маратон с препятствия, има си нужда от внимание
!
И не можа ли да си пуснеш отделна тема бе! Та това е финал на 17годишен маратон с препятствия, има си нужда от внимание
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Така сега да обобщя, че след тези пет страници може би леко се загуби идеята...
В събота. РД. Закъснял. В Лили. След 19:00.
За който не може да се оправи до Лили, ще му назначим гид, но да си каже.
Носете си музика, както и описание на съдържанието на дисковете... това само ако Ланис донесе МР3 плейъра, де...
Честито, Дзверо, все така да ти се събират по няколко хубави неща наведнъж:)
В събота. РД. Закъснял. В Лили. След 19:00.
За който не може да се оправи до Лили, ще му назначим гид, но да си каже.
Носете си музика, както и описание на съдържанието на дисковете... това само ако Ланис донесе МР3 плейъра, де...
Честито, Дзверо, все така да ти се събират по няколко хубави неща наведнъж:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Няма лошо. Тъкмо това си говорех вчера с Морви, че може би и аз ще взема да запиша някаква компилацийка от сравнително по-динамични аниме мелодийки и ще донеса. Поне единици ще ги оценим, вярвам.може да донеса някой особено противен аниме-асундтрак
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Аз пък нищо няма да нося...
кат музика де
кат музика де
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.