Значи искам да разясня, че не се сърдя и цупя и вземам под внимание всяка една забележка. Ако някой си е съставил погрешно мнение, не е прав.
Добре, името Перихелий не ви харесва, звучи ви глупаво. Аз не искам да ви убеждавам, че не сте прави. Ама нека да спрем вече този спор.
За граматиката ми е ясно, че нещата не са перфектни - ако знаех езика ни, щях да стана учител по БГ. Инфодъмпове също може да има. Лично аз съм ги редактирал нещата по няколко пъти, но повечето от вас знаят как е, когато работиш върху собствено произведение. От издателството също редактираха и правиха корекции. Крайният резултата е този.
Ще ми се да получа мнения и за неща различни от граматиката и името Перихелий. Ще ми се и да осъзнаете, че това не е професионален продукт, като една книга на Бард или Плеяда например.
Някои от казаните неща ми се струват странни - като от рода "тая книга ще ме изнерви много". Знаеш ли кое ме нерви мен, приятелю. Нерви ме да дам 25 лв за книга и тя да е пълен боклук.
Относно произведенията ми, ще пратя на всеки един изявил желание, и дал мейл адрес, пожелано от него произведение.
Тайгърмастър, относно сантиметрите и т.н. - това се използва от много автори. Само 1 пример ще дам. 40 % може би от книгата "Томичукалата" е някакви описания и действия, за които трудно може да се намери смисъл. Чел съм и интервюта на Кинг, в които и той сам не знае кво е писал там.