Навремето много се играеше по клубчета- при нас първото гаражче отвори 93 година с три SEGA MD и три игри - Sunset riders, Sonic 2 и Goldem Axe 1.
На мен това време ми подариха NES макар че сега като гледам какви игри имало за него въобще не си спомням да ги имаше- от по известните само Super mario, Mike Tyson и Contra съм играл както и един футбол на японски.
Оттам нанатък там се разцъквали почти всичко за SEGA - сега като гледам ромовете само 2-3 класни заглавия сме изпуснали.
По някое време вкараха доста аркади- имаше 3-4 сандъка -Kings of Dragons, Knights of round, Thunder hoop и Aliens.
Обаче имаше и една зала само с аркади- тама имаше доста повече заглавия.
По някое време вкараха и Sony единичка и дори едно N64.
А пък на мен ми купиха SNES и покрай игри като Chrono trigger и Earthbound ми премина времето до 97 края където си взех първия личен компютър и почнах сериозно с PC заглавията.
Иначе преди играехме у един причтел който беше спрчелил от тотото и имаше 486 с 8 РАМ на който се събирахме да играем:).
Така че има доста неща от детството ми които искам да разцъкам или просто да мина със запис неща за които съм пръснал сума ти и пари и не съм успял да завърша навремето.