Гледано напоследък, Part 2

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Dec 08, 2010 9:00 pm

Да се отчета че с VLC го изгледах и всичко си беше ОК. Мерси за съдействието - на Алексис че пробва и каза че всичко е ОК със самия файл, на Амелия и другите - за VLC плеъра (който действително не го знаех).

Нямам търпения за следващите епизоди.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Thu Dec 09, 2010 12:15 am

Аз пък ползвам СССР със МРС и нямам проблеми.Да оставим че не обичам да инсталирвам никакви плейъри.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Dec 09, 2010 1:11 am

Е аз предпочитам много повече да се размина с ЕДНА инсталация общо, в която без да се занимавам с глупости и кой знае кви настройки приключвам ВСИЧКО, отколкото да плякам поотделно кодек пакове и плейъри. Правила съм и двете неща - с тва отделното слагане на кодеци съм стигала до такава омазвация и конфликти между кодеци, плейъри и ОС, че ми е трябвал преинстал на Уиндоус. VLC е за мързеливи кретени като мен, дето само кликат на Некст бутона за инсталацията и после го пускат и то бачка. Почти кат Мак. :lol:
Само дето тва все пак е тръгнало от Линукс, та наистина работи.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Dec 09, 2010 9:14 am

И аз такива най-обичам - инсталираш плеъра и действаш. Навремето мажех кодеци в неусвес докато не сбозя всичко.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Thu Dec 09, 2010 9:35 am

Че то аз имах само един кодек-KlIte и само него махнах при инсталацията на СССР.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Dec 09, 2010 9:42 am

Щом ти върши работа разбира се че няма да правиш модификации за едната идея. Желязното правило е да не поправяш нещо което работи.
Прочее чудя се какво да гледам че това с втория епизод на Робертата ме остави много в джаза а за друго подобно аниме не се сещам.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Thu Dec 09, 2010 9:53 am

Аниме няма но вай има една манга която се каня да чета от много време в която има цинизъм и екшън +интриги.Казва се Sanctuary

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Dec 12, 2010 8:41 pm

Минавам леко офтопик само да споделя че VLC плеъра изобщо не ми чете mp4 файлове и затова го изтрих и се върнах на kmplayer.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun Dec 19, 2010 11:14 pm

Изгледах Wonderful Days.Беше просто хубавичък въпреки че нищо съществено не ставаше кой знае какво.И после дойдоха последните 40 минути.Някакси бяха много по-различни от който и да е бой или битка във аниме със реолюционери като фийлинг просто.Графиката беше умопомрачителна май по добра дори от тази на вторият ГитС,а финалните сцени с престрелката във безтегловност и смъртта на
Spoiler: show
Кейд
бяха много тъжни и яки едновременно.Също и моментът когато
Spoiler: show
оня бунтовник с оранжевата коса се хвърли с бомбата срещу танка и като разбиха стената на кулата с ТИР-а
.Музиката беше мега яка,не съм очаавал точно във корейско аниме да чуя добър английски.8/10

П.П.Някой който е гледал Records of the Lodoss War да драсне една-две думи че качиха голям пакет в замундата и изглежда интересно.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Dec 22, 2010 12:50 pm

По супер7 са подели някаква инициатива за анимета на Гибли късно вечер явно - браво за което :) Онзи ден гледах Тоторо и направо умрях от кеф колко са яки Тототоротата и особено котката-автобус беше върхът :mrgreen: Вчера даваха Лапута всъщност се оказа, че съм го гледала наполовина преди време, та сега си поправих и си го изгледах цялото - майката пират кърти мивки 8-)
Image

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Dec 22, 2010 2:04 pm

Всъщност ги дават сутрин, а вечер е повторението :) За големите като нас по-добрият вариант е вечер, но моите дечурлиги ги гледат сутрин :) Довечера ще зяпам и аз, дано другата седмица да продължат.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 22, 2010 2:50 pm

herairness wrote:По супер7 са подели някаква инициатива за анимета на Гибли късно вечер явно - браво за което :) Онзи ден гледах Тоторо и направо умрях от кеф колко са яки Тототоротата и особено котката-автобус беше върхът :mrgreen: Вчера даваха Лапута всъщност се оказа, че съм го гледала наполовина преди време, та сега си поправих и си го изгледах цялото - майката пират кърти мивки 8-)
Мдам, лека полека ги дублират тука при нас. :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Dec 22, 2010 4:28 pm

Аз днес попаднах на Spirited Away но съм толкова отвикнал от български дублаж на каквото и да е,че смених.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 22, 2010 6:45 pm

То и аз го избягвам, ама няма как там :). Някой ден ще доживеем да ги изкараме и на двд-та останалите.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jan 01, 2011 11:15 am

Мдаа една от най-здравите битки в анимето...

Сайто и Кеншин...
http://www.youtube.com/watch?v=bp1q5p9MPPQ

:shock: