Гледано напоследък, Part 2
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Е аз предпочитам много повече да се размина с ЕДНА инсталация общо, в която без да се занимавам с глупости и кой знае кви настройки приключвам ВСИЧКО, отколкото да плякам поотделно кодек пакове и плейъри. Правила съм и двете неща - с тва отделното слагане на кодеци съм стигала до такава омазвация и конфликти между кодеци, плейъри и ОС, че ми е трябвал преинстал на Уиндоус. VLC е за мързеливи кретени като мен, дето само кликат на Некст бутона за инсталацията и после го пускат и то бачка. Почти кат Мак.
Само дето тва все пак е тръгнало от Линукс, та наистина работи.

Само дето тва все пак е тръгнало от Линукс, та наистина работи.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Изгледах Wonderful Days.Беше просто хубавичък въпреки че нищо съществено не ставаше кой знае какво.И после дойдоха последните 40 минути.Някакси бяха много по-различни от който и да е бой или битка във аниме със реолюционери като фийлинг просто.Графиката беше умопомрачителна май по добра дори от тази на вторият ГитС,а финалните сцени с престрелката във безтегловност и смъртта на
П.П.Някой който е гледал Records of the Lodoss War да драсне една-две думи че качиха голям пакет в замундата и изглежда интересно.
- Spoiler: show
- Spoiler: show
П.П.Някой който е гледал Records of the Lodoss War да драсне една-две думи че качиха голям пакет в замундата и изглежда интересно.
- herairness
- Jaghut Tyrant
По супер7 са подели някаква инициатива за анимета на Гибли късно вечер явно - браво за което
Онзи ден гледах Тоторо и направо умрях от кеф колко са яки Тототоротата и особено котката-автобус беше върхът
Вчера даваха Лапута всъщност се оказа, че съм го гледала наполовина преди време, та сега си поправих и си го изгледах цялото - майката пират кърти мивки 

Мдам, лека полека ги дублират тука при нас.herairness wrote:По супер7 са подели някаква инициатива за анимета на Гибли късно вечер явно - браво за коетоОнзи ден гледах Тоторо и направо умрях от кеф колко са яки Тототоротата и особено котката-автобус беше върхът
Вчера даваха Лапута всъщност се оказа, че съм го гледала наполовина преди време, та сега си поправих и си го изгледах цялото - майката пират кърти мивки

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
То и аз го избягвам, ама няма как там
. Някой ден ще доживеем да ги изкараме и на двд-та останалите.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мдаа една от най-здравите битки в анимето...
Сайто и Кеншин...
http://www.youtube.com/watch?v=bp1q5p9MPPQ

Сайто и Кеншин...
http://www.youtube.com/watch?v=bp1q5p9MPPQ