Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)
Moderator: Moridin
Знаехси, че Росен Марков ми е познат от някъде. От България търси талант, където се опита да прокара за свой талант дресировката на жени. В началото беше толкова нагъл, че чак беше сладко, ама адски бързао стана вулгарно и скучно.
http://vbox7.com/play:f0e070d9
http://vbox7.com/play:f0e070d9
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Важното е да не нервираме Премиеро.
"Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще бъда много ядосан!"
И като се ядосаш, какво бе, селски?
Powered by 24 ЧАСА
"Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще бъда много ядосан!"
И като се ядосаш, какво бе, селски?
Powered by 24 ЧАСА
Е, не: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3471071

В тази връзка просто не можах да се сдържа: http://e-lect.net/?p=2734Всички длъжностни лица трябва да са под стрес и да знаят, че са наблюдавани, заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти, докато бе на проверката на строителството на разширението на първи метродиаметър.
А защо да не бъдат подслушвани, запита той в отговор на въпрос на журналист дали е подслушван Ваньо Танов, директор на Агенция "Митници", и дали има разработка срещу него, както пишат днешни вестници.
Как се хваща корупция по високите еажи на властта, запита министър-председателят.
Когато някой падне от власт ли да започнем да го разработваме?, добави той.
"Нито ще ви кажа дали има или няма разработка срещу Ваньо Танов, защото това не ми е работата. Поели сме ангажимент да контролирам всички длъжностни лица", заяви Борисов.

- tigermaster
- Elder God
http://www.webcafe.bg/id_11605773_FSB_s ... itelstvoto
ФСБ никога не са ми били на сърцето, но това... Е*ати гафа, време е Рашидов да си ходи...
ФСБ никога не са ми били на сърцето, но това... Е*ати гафа, време е Рашидов да си ходи...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Moridin
- Global Moderator
Ъъъъ.... talk about overreacting. Дори не би ми минало през ума, че се очаква министърът на културата да поздравява група официално, че се е събрала отново. ВТФ?!
Според мен публиката беше супер неадекватна ИЛИ пък авторът не е разбрал правилно причината за недоволството (например че са се подразнили от това, че правителството се опитва да си направи ПР акция от всичко).
Според мен публиката беше супер неадекватна ИЛИ пък авторът не е разбрал правилно причината за недоволството (например че са се подразнили от това, че правителството се опитва да си направи ПР акция от всичко).
This is it. Ground zero.
Пхаааааааахахахахахаха!!! Тоя па! Някой знаел ли днес кой е Виденов и кой е Петър Стоянов. Утре никой нямало да помни Бойко Борисов, но името на ФСБ ще се носи от урва на урва и от век на век.
Ху гивз а флаинг фък абаут ФСБ ениуей?
Колко насериозно се взимат някои рок-фенове, просто не е истина! Е, и аз слушам рок - ФСБ винаги са ми били през центъра. Земи тая гениална велика и безсмъртна музика, батенце! Треа си премиеро да връчи кошница с цветя на всяко събиране на рандъм разпаднала се напоследък рок/метъл група. Ако може - лично. ИНАЧЕ МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!!! Що за безумие? Това правителство е тотално малоумно, ама въпросната статия успя да го бие, наистина.

Ху гивз а флаинг фък абаут ФСБ ениуей?
Колко насериозно се взимат някои рок-фенове, просто не е истина! Е, и аз слушам рок - ФСБ винаги са ми били през центъра. Земи тая гениална велика и безсмъртна музика, батенце! Треа си премиеро да връчи кошница с цветя на всяко събиране на рандъм разпаднала се напоследък рок/метъл група. Ако може - лично. ИНАЧЕ МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!!! Що за безумие? Това правителство е тотално малоумно, ама въпросната статия успя да го бие, наистина.
Премиерът маха посланиците-агенти
И това идва от бивш генерал...
В цял свят посланиците сътрудничат на службите, но нашите не може...
Аман от малоумен ПР.

И това идва от бивш генерал...
В цял свят посланиците сътрудничат на службите, но нашите не може...
Аман от малоумен ПР.

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
Ай дон`т, `щото рядко си падам по арт-рок, а и това, че най-големият им хит е кавър, ме подразни...Amelia wrote:Ху гивз а флаинг фък абаут ФСБ ениуей?
Принципно, обаче, проблемацията е друга. А именно, че когато ФСБ обявиха, че се събират, нямаше никакъв отзвук. Когато обявиха, че ще издадат албум, също никой от министерството не забеляза. Когато албумът излезе, също никой не обърна внимание. Не че трябваше, според мен държавата не трябва да се бърка по никакъв начин поне в музиката, ако не и в останалите изкуства. Същевременно обаче министерството на културата натвори прекрасни гафове, а после се опитва да превърне в ПР-акция концерт, с чиято организация няма нищо общо, на група, която до момента е пренебрегвало. Което е грозно, особено ако става дума за концерт, който въпреки безобразно високите цени на билетите, напълни залата. Проблем е и безчовечната наглост на онзи зам-министър или какъвто е там, който въпреки мощното освиркване от цялата зала, си остана там, напук, за да си прочете поздравчето. Проблем е това, че едно музикално събитие беше политизирано по изключително гнусен начин. Това няма как да не ме подразни.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- tigermaster
- Elder God
То не трябва. Казах си, че според мен министерството изобщо не трябва да се намесва в музиката. Просто това, че изобщо не обърнаха внимание на събитията, които доведоха до концерта, а направо решиха да го яхнат, прави нещата дори още по-грозни. Принципно, далеч съм от крайностите, до които стига авторът на статията, но все пак съм съгласен с част от написаното.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
http://www.nashite.com/
"Хайде да си направим още малко шуробаджанащина" в наивно-гимназиален вариант. Сайт, който лежи, върху идеята, че ако някакви хора изкуствено влязат в някакво изкуствено псевдообществои носят значки, това ще ги накара да се харесват повече. Пример от сайта:
"Хайде да си направим още малко шуробаджанащина" в наивно-гимназиален вариант. Сайт, който лежи, върху идеята, че ако някакви хора изкуствено влязат в някакво изкуствено псевдообществои носят значки, това ще ги накара да се харесват повече. Пример от сайта:
Полицай спира нарушител. Нарушителя се оказва близък приятел. Как ще постъпи полицаят в този случай? Ако полицаят и нарушителят са хора от мрежата, полицаят ще постъпи по същия начин, за който вие си помислихте.
Наш човек върви по улицата. Покрай него минава красива млада дама, усмихва му се и му пожелава приятен ден. Тя също е от нашите.
I don't wanna die