Благодаря все пак

Знам, че уеб анкетата е несравнимо по-удобна за попълване и следващия път, когато реша да работя с количествен метод, със сигурност ще направя точно такава.
Конкретно тази обаче не е замисляна да е такава. По начало тя беше структурирано интервю, доста по-дълго, с минимален брой затворени въпроси, предназначена да се провежда на живо от анкетьор. А респондентите ми не са респонденти, ами събеседници

и въобще идеята не бе да са анонимни.
Понеже аз провеждам сама изследването и не съм платежоспособна да си наема анкетьори, разпечатах интервюто на едни 5-6 листа и го предложих за самостоятелно попълване от посетители на почитателски конвенти, с които поне се срещах на живо и бях на разположение при попълването - така бяха попълвани в основната си част. За мен това интервю е много повече открит диалог, а не анонимна статистика, поради която причина и в момента пиша тва досадно обяснение. Тук я предложих доста съкратена и с надеждата, че евентуално участие ще разшири и обогати малко познаването ми и разбирането ми за ШД-населението