Animal cruelty

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
JaimeLannister
Forsaken

Animal cruelty

Post by JaimeLannister » Wed Mar 02, 2005 10:31 pm

******WARNING MAY(WILL) BE SHOCKING*******

Got this link from a local forum.
Don't know if this has been posted before. But hell, even if it has, it's good to show ppl how cruel humans can be.

http://myweb.hinet.net/home8/drcolin/fur.wmv

Right-click Save As. 26.6MB

DON'T BUY ANIMAL SKIN!
DON'T EAT SHARK'S FIN SOUP!
Pls stop this.

Темата съм я копнал дословно от http://teamliquid.net. Пусната е от някой си dan1st ...
Нета ми е бавен и преди да го смъкна това доста мисли ми се извъртяха в кухата глава...
И все пак, като го видях... Ми не знам, гледал съм как се колят прасета, а и трудно се впечатлявам от разните там форми на насилие над животни, но това ме накара да се замисля сериозно...
Сигурно утре ще ми мине...
И, въпреки предупреждението горе. ТОВА НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА!
Предупредих ви...
И все пак това е истината...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Thu Mar 03, 2005 12:55 am

да, ама нали знайш, че като кажеш, че не е за хора със слаби сърца само ще разпалиш любопитството? :Р
Моето сърце си е дебело, не мога да се опача че е много слабо и пак ми беше гадно да го изгледам ;/
наистина, не го гледайте, ужасно е..
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Thu Mar 03, 2005 1:59 am

Обикновено не обръщам кой знае внимание на такива неща, но това беше наистина отвратително. Насилих се да го изгледам за първото животно (към 9 минути), но когато започнаха да го показват за второ, просто реших, че няма смисъл да се насилвам. Направо ми се повдигаше, докато го гледах, а имам здрав стомах.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Mar 03, 2005 2:39 am

Аз като по-умен си имам принцип да не гледам такива неща. И го спазвам. 8-)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Thu Mar 03, 2005 2:37 pm

Аз през краткия си живот съм виждал достатъчно такива неща, някои още по-гадни, и вече отказвам да ги гледам. По начало насилието над животни винаги ми се е виждало отвратително, което е и една от причините да не харесвам цирка - за да се научи да се изправя на задните си крака, един лъв яде повече бой, отколкото нормален човек за целия си живот. Упойките, глада и живота в клетка пък дори не си струва да ги споменавам... А за това филмче - спрях го, отдавна ми е минал меракът да гледам гадости.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Mar 03, 2005 2:43 pm

Тук се сещам за книгата на Джек Лондон "Майкъл, братът на Джери", която успешно ме отврати и отказа завинаги от всякакви гледания на представления с дресирани животни. Такива ужаси бяха описани като ежедневие в процеса ан дресировка...и досега ми се гади като си спомня.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Thu Mar 03, 2005 2:47 pm

Demandred wrote:Аз като по-умен си имам принцип да не гледам такива неща. И го спазвам. 8-)
И аз така.
Lubimetz13 wrote:По начало насилието над животни винаги ми се е виждало отвратително, което е и една от причините да не харесвам цирка - за да се научи да се изправя на задните си крака, един лъв яде повече бой, отколкото нормален човек за целия си живот. Упойките, глада и живота в клетка пък дори не си струва да ги споменавам... А за това филмче - спрях го, отдавна ми е минал меракът да гледам гадости.
Правилно! И аз не обичам цирк, в който има животни. Предпочитам да гледам цирковете по Канал1, в които участват само акробати, илюзионисти и др. такива.
Много обичам животните и въпреки, че знам каква напаст могат да бъдат бездомните кучета, не ми дава сърце да се съглася с избиването им. Сигурна съм, че има и по-хуманни начини. Когато миналата година ми умря котката след 2-седмично боледуване, направо не бях на себе си. Не си взех друго животно. Природозащитничка съм по убеждение и всякакво насилие над животни ме изпълва с гняв и скръб.
pulled out

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Thu Mar 03, 2005 3:05 pm

Чудя се само...
Вие ядете ли месо ?
:)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

AND NOW IS FOREVER..."

Image

O-Ren Ishii
Commoner
Location: In the zone where normal things don't happen very often...

Post by O-Ren Ishii » Fri Mar 04, 2005 10:16 pm

Олеее!!!Това нещо е пълен ужас!!!Как въобще може да има хора,които изпитват удоволствие от такива извращения...А, аз хора ли казах,не това не са хора в истинския смисъл на думата...гадовеА най-лошото е ,че това поведение се толерира,макар и не съзнателно(или може би не...) от властите и един свестен закон за защита на животните нямаме... :cry:

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sat Mar 05, 2005 1:57 am

O-Ren Ishii wrote:Олеее!!!Това нещо е пълен ужас!!!Как въобще може да има хора,които изпитват удоволствие от такива извращения...А, аз хора ли казах,не това не са хора в истинския смисъл на думата...гадовеА най-лошото е ,че това поведение се толерира,макар и не съзнателно(или може би не...) от властите и един свестен закон за защита на животните нямаме... :cry:
Чакай малко, първо- това нещо не става в България (не, че някъде пише де, ама ме съмнява ония писания това да значеха). Второ- на кой доставя удоволствие? Може би на хората, които носят палтата, ама то ще да е бая косвено удоволствие. Те едва ли горят от енстусиазъм да се запознават с процеса на сваляне на кожите от животните...

AND NOW IS FOREVER..."

Image