btw на X-box не ти ли показва xp bar вски път като убиеш нещо? Винаги може да си видиш точните стойности през пип-боя ама ако трябва да натисен 10 копчета ...
Moderator: AlDim
Нищо от това не е вярно. Бая ще да си блял, щом с часове не си забелязал как стават всичките тия неща. Имаш елементарни за правене шорткъти към което и да е оръжие, контролът с пада е бърз и лесен, а експириънса може да ти избоде очите...Интерфейсът е изключително недоклатен (това може и да е защото играя на бокса и за да си сменя оръжието ако преди това съм гледал куестове в пип-боя трябва да мина през 3 екрана с някакви множество активни движения с пръстите).
...
Също така неимоверно много ме дразни, че няма някакво очевидно място, където да гледам колко експириънс ми остава до качване на ниво и като цяло зверски ми липсва мишка.
Далеч по-практично е да не си хабиш толкова много точки в Repair, а да си правиш Weapon Repair Kits. Частите за тях винаги са много лесни за намиране.Като стигнеш 14то ниво и вземеш Jury Rigging играта става около 7 пъти по-забавна защото не трябва постоянно да мислиш къде да намираш още и още от едно и също оръжие за да си поправяш твоето
Прегледах целия списък с 25-те "най-добри" модове и 95% от тях са глупости. Дали ще се играе на PC или конзоли е все тая. Аз лично предпочитам конзолната версия на 55-инчовия.Ако все пак решиш да я започнеш, най-добре го направи на PC, има вече доста модове, които значително могат да подобрят играта
Понеже това е към мен искам само да ти отговоря две неща:Бтв тия коментари са стари, но не мога да не им обърна внимание:
Quote:
Интерфейсът е изключително недоклатен (това може и да е защото играя на бокса и за да си сменя оръжието ако преди това съм гледал куестове в пип-боя трябва да мина през 3 екрана с някакви множество активни движения с пръстите).
...
Също така неимоверно много ме дразни, че няма някакво очевидно място, където да гледам колко експириънс ми остава до качване на ниво и като цяло зверски ми липсва мишка.
Нищо от това не е вярно. Бая ще да си блял, щом с часове не си забелязал как стават всичките тия неща. Имаш елементарни за правене шорткъти към което и да е оръжие, контролът с пада е бърз и лесен, а експириънса може да ти избоде очите...
Users browsing this forum: No registered users and 31 guests