Гледано напоследък, Part 2
Moderator: Moridin
Никой да не гледа E's Otherwise.
Бях видяла хубав рейтинг някъде и се излъгах. И понеже е труден за откриване, първо разгледах мангата, която въпреки, че е хаотична има доста хубави хрумвания на ниво сюжет. Историята е леко банална - хора със свръхестествени способности, които трудно оцеляват, защото нормалните люде се боят от тях и ги гонят, убиват... прочее баналности. Разбира се, има големи организации, които си събират "еспери" и ги ползват за своите си цели. Има и такива, чиято основна цел пък е да разработват всякакви технологии, с които нормалните хора да могат да им се противопоставят. И има чудесен лошковец, глава на една от църквите, който се бори да става папа и също си събира дечица еспери, които пък ползва за тайни боеве, от които богатее и събира спонсори. Истината е, че въпреки баналностите и леко хаотичното на моменти действие, мангата сработва доста добре. Та, затова се залъгах да хвърля едно око и на анимето. Голяма грешка! Всичко хубаво е тотално затрито и опорочено.
Единственото хубаво нещо, е че едва се открива и трудно ще попаднете на него
Затова пък ще опитам да издиря мангата до края, за да се уверя, че поне тя си остава добра.
Бях видяла хубав рейтинг някъде и се излъгах. И понеже е труден за откриване, първо разгледах мангата, която въпреки, че е хаотична има доста хубави хрумвания на ниво сюжет. Историята е леко банална - хора със свръхестествени способности, които трудно оцеляват, защото нормалните люде се боят от тях и ги гонят, убиват... прочее баналности. Разбира се, има големи организации, които си събират "еспери" и ги ползват за своите си цели. Има и такива, чиято основна цел пък е да разработват всякакви технологии, с които нормалните хора да могат да им се противопоставят. И има чудесен лошковец, глава на една от църквите, който се бори да става папа и също си събира дечица еспери, които пък ползва за тайни боеве, от които богатее и събира спонсори. Истината е, че въпреки баналностите и леко хаотичното на моменти действие, мангата сработва доста добре. Та, затова се залъгах да хвърля едно око и на анимето. Голяма грешка! Всичко хубаво е тотално затрито и опорочено.
Единственото хубаво нещо, е че едва се открива и трудно ще попаднете на него

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
Изгледах Vampire Hunter D:Bloodlust.Уникален филм!Е не съвсем но начинът по който представя познати неща и идеи е толкова емоционален че просто...Само малко ми тъпо че ме натъжи но недостатъчно че да заплача.А музиката е просто готически балсам за ушите.Арта ми хареса много въпреки че се доближаваше към западните комикси,само на места ме издразниха прекалено големите очи.А екшън сцените и някои пейзажи са просто брутално реализирани.
В четвъртък изгледах и първи епизод на Cowboy Bebop.Сюжета не беше кой знае какво но атмосферата ми беше една такава симпатичничка,обаче сериала някакси обещава доста повече и се надявам да не лъже.
В четвъртък изгледах и първи епизод на Cowboy Bebop.Сюжета не беше кой знае какво но атмосферата ми беше една такава симпатичничка,обаче сериала някакси обещава доста повече и се надявам да не лъже.

- RRSunknown
- Elder God
Ако говориш за Black Lagoon: Roberta's Blood Trail, това е OVА и засега са излезли само 2 епизода (от общо 5), следващият излиза на 22.12.
А за липсата на аудио, какви кодеци/сплитъри използваш?
А за липсата на аудио, какви кодеци/сплитъри използваш?
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
- RRSunknown
- Elder God
Km player си ползвам ,
изтеглих си ги от
изтеглих си ги от
- Spoiler: show
Нее важно откъде ги теглиш. Ако имаше проблем някой досега там да се е оплакъл (а не видях подобни оплаквания на нито една от 3-те версии), а и тези епизоди са масово блу-рипове. Важното е кокави са ти кодек паковете/сплитърите. Плеърът е въпрос на избор, от него малко неща зависят.
Моят съвет е да ползваш CCCP и Haali Media Splitter. Полседният го има като опция да се инсталира заедно със СССР, но понеже той се ъпдейтава по-често от СССР, е желателно да го инсталираш самостоятелно (забраняваш го в СССР) и да го ъпдействаш своевременно. Най-често playback проблемите са именно от проблеми с кофти кодеци или стари сплитъри.
Ако искаш дай линк към версията, която имаш, да видя как плейва при мен.
Моят съвет е да ползваш CCCP и Haali Media Splitter. Полседният го има като опция да се инсталира заедно със СССР, но понеже той се ъпдейтава по-често от СССР, е желателно да го инсталираш самостоятелно (забраняваш го в СССР) и да го ъпдействаш своевременно. Най-често playback проблемите са именно от проблеми с кофти кодеци или стари сплитъри.
Ако искаш дай линк към версията, която имаш, да видя как плейва при мен.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
- RRSunknown
- Elder God
Само плеър без кодеци малко като рамка без картина... K-lite пакет и VLC, и в смъртен случай quicktime ALTERNATIVE за кодеците, щото ми се налага служебно .mov гигантски да зяпам.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”