The manga topic
Гениално е, една от най-зарибяващите истории, на които съм попадал. Само, че това важи за томовете от 1 до 15, по-нататък е многократно по-зле. Но определено си струва.Strelok wrote:Някой да е чел 20th Century Boys? Защото чувах хубави неща, ама обемът е доста.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Аз си прочетох Хелзинга най-сетне, който ме остави с много смесени чувства. Мангата ми наподобява колаборация между професор и ученик - пълна е с готини препратки и хитро измислени герои, които после се блъскат като пласмасови играчки в продължение на 8 тома. Цялата история може да се побере в 3-4 тома и само би спечелила от това. Останалото е кланета и озъбени изроди, в които също има стойност, но много натежават по едно време.
За щастие е имало идея зад цялата драма и си личи. Някои от най-яките идеи бяха събрани в последния том, което също е за добро. Като цяло му давам едно доволна осмица +/- 0.5, в зависимост от настроението ми.
За щастие е имало идея зад цялата драма и си личи. Някои от най-яките идеи бяха събрани в последния том, което също е за добро. Като цяло му давам едно доволна осмица +/- 0.5, в зависимост от настроението ми.
"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."
- ninja_senso
- Scholar
BotI
Някой знае ли колко чаптъра са на Blade of The Immortal и евентуално къде мога да ги намеря след 130. Просто тази манга ми влезе под кожата 

Ами мангата все още излиза - превеждат я много бавно на английски, а и в Япония излиза супер бавно. Досега са станали 25 тома, на английски са преведени 21 от тях (това е до 136 чаптър). Фенсъбове не са ми попадали на това нещо от много отдавна - мангата е свалена от разни сайтове за он-лайн четене по желание на издателите от Дарк Хорс. Търси я по разни торенти - в АнимеС тракъра сигурно я има.
edit: Намерих я до 159ти чаптър на ей тоя сайт
http://www.mangavolume.com/serie-archiv ... -immortal/
Ама не знам доколко е безопасен - мен са ме атакували вируси от разни такива места.
edit: Намерих я до 159ти чаптър на ей тоя сайт
http://www.mangavolume.com/serie-archiv ... -immortal/
Ама не знам доколко е безопасен - мен са ме атакували вируси от разни такива места.
- ninja_senso
- Scholar
Merci :)
Мерси за бързия и изчерпателен отговор