Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)
Moderator: Moridin
http://svetlaen.blogspot.com/2010/10/blog-post_22.html
Интересен случай - искане за екстрадиране на един руснак от България
Интересен случай - искане за екстрадиране на един руснак от България
VMITW!
Чакайте да ви кажа какво става във Варна, значи. До Южния плаж някъв скулптор взел, че направил статуя, съставена от два дракона - явно мама-дракон и тати-дракон, които си подават златно яйце, от което най-вероятно ще се излюпи бебе-драконче.
Понеже напоследък в нашия Свети Синод си играят на кой е по по най (дотук състезанието убедително се печелеше от дедо Николай, дето анатемоса Мадона, понеже тя била виновна, задето онуй корабче потъна в Охридското езеро, да не говорим за оная история с антигей-медалите, нали) в сценария се вмъкна и варненското дедо Кирил. Та той да вземе и да анатемоса статуята с драконите, щото била масонска, нехристиянска и небогоугодна като цяло. Та тая статуя понеже била над една чушма, хората като се наведели да пият вода, все едно се кланяли на нечестивия.
Това изглежда ли ви толкова зле, колкото на мен ми изглежда?
Понеже напоследък в нашия Свети Синод си играят на кой е по по най (дотук състезанието убедително се печелеше от дедо Николай, дето анатемоса Мадона, понеже тя била виновна, задето онуй корабче потъна в Охридското езеро, да не говорим за оная история с антигей-медалите, нали) в сценария се вмъкна и варненското дедо Кирил. Та той да вземе и да анатемоса статуята с драконите, щото била масонска, нехристиянска и небогоугодна като цяло. Та тая статуя понеже била над една чушма, хората като се наведели да пият вода, все едно се кланяли на нечестивия.
Това изглежда ли ви толкова зле, колкото на мен ми изглежда?
- JaimeLannister
- Forsaken
- herairness
- Jaghut Tyrant
Да, и аз ги видях. Едно нещо, около което да ти е приятно - за разлика от купищата модерно изкуство, което изсипват по парковете. И те да се подиграят с него... Това ми напомня на една детска книга, която четох някога, там се казваше нещо от рода на "Баба му беше много религиозна, но не стъпваше в църква, защото обичаше Бог, но мразеше свещениците."
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Бе зависи на къф език я зобаш Библията. Ако четеш тази версия - дракони вътре има.
иначе у българската, издадена през 91 година, Библия, дето имам, гадината си е чист и прост змей
иначе статуята верно е мега
- Spoiler: show
иначе у българската, издадена през 91 година, Библия, дето имам, гадината си е чист и прост змей
иначе статуята верно е мега
- Spoiler: show
Лелеее, каква готина статуя!!! Ако рекат да я махат, ще им я поискам да си я сложа в двора... тва въпросния дедо наистина не е у ред
Ама е малко трудно да се направя на изненадана де, при положение че Източноправославната църква официално анатемосва фантастиката и фентъзито като цяло... сещам се поне за един случай, в който учащ в духовната семинария за свещеник пич за малко не се раздели с попството, защото съседа му по стая го издал, че има копие на "Властелина"... бе думи нямам просто
Много беше разстроен човека, че са го накарали да изгори книгата

Ама е малко трудно да се направя на изненадана де, при положение че Източноправославната църква официално анатемосва фантастиката и фентъзито като цяло... сещам се поне за един случай, в който учащ в духовната семинария за свещеник пич за малко не се раздели с попството, защото съседа му по стая го издал, че има копие на "Властелина"... бе думи нямам просто

Много беше разстроен човека, че са го накарали да изгори книгата

Яка е!
. Мдам тегавко е, те на тия годни не могат да дигнат библия от масата без крик, седнали да раздават справедливост 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
Много красива статуя, определено.
Дано онзи поп не й създаде прекалено големи проблеми.
Дано онзи поп не й създаде прекалено големи проблеми.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Някой да е чувал за тая новина?
Източник: http://news.ibox.bg/news/id_457899003Арестуваха двама от в. Галерия – снимали имот на Цветанов?
Репортерът от в. „Галерия" Добромир Добрев и шофьор, работещ в изданието са били арестувани.
Това е станало в редакцията на вестника между 19.00 и 20.00 часа снощи, съобщи БНР. Информацията за ареста бе потвърдена и от пресцентъра на МВР.
Двамата са били в с. Шума, където вътрешният министър Цветан Цветанов притежава луксозен имот, за да направят репортаж за новия брой на вестника.
Там те са снимали вилата на Цветанов и са разговаряли със съседи на семейството на вътрешния министър, след което са се прибрали в София, допълва glasove.com като цитира "Галерия".
Малко след като двамата са пристигнали в редакцията на „Галерия", в офиса на изданието са влезли полицаи.
Те са обяснили, че трябва да ги задържат заради инцидент, който се е случил в с. Шума.
Полицаите са казали, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, но не са обяснили в какво се състои инцидентът, заради който са задържани двамата служители на изданието.
Преди ареста си Добромир Добрев е предложил двамата с шофьора да отидат в полицията утре сутринта, за да дадат показания по случая, но полицаите са настояли те да бъдат задържани още тази вечер.
След това репортерът и шофьорът са били отведени в Областна дирекция на полицията, където се намират и в момента.
От „Галерия" предполагат, че двамата са били проследени, докато са били в командировка в с. Шума, а арестът им е вследствие на интереса им към имота на Цветан Цветанов.