FMA: Brotherhood
Яко якоClaymore47_Fen wrote:Мнеее,трябва да го споделя това АМВ!
http://www.youtube.com/watch?v=6PcjYfE4 ... re=related
На ФМА:Brotherhood.МАСИВНИ СПОЙЛЕРИ!

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Базирани на една манга, правени от едно и също студио, с едни и същи сеюта...Moridin wrote:Само малко поизгледах, но защо толкова много си приличат героите като с оригиналното аниме???? В смисъл ясно, че са базирани на една манга, ма ВСЕ ПАК?
Що пък да не си приличат?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
В интерес на истината има разлики в анимацията, вторият сериал е по-близко до мангата като стил. Иначе ествествено, че ще си приличат както вече казаха преди мен, но това де факто е същинският сериал, защото следва мангата от до, първият е плод на въображението на сценаристите като цяло. Сега като го гледам по телевизията осъзнавам колко по-детски е първият от втория. В смисъл щом моят син го гледа и казва детето, че не се стряска от нищо
Докато за втория не бих била толкова спокойна да му пусна да гледа 

Нямаше, ма и тея анимета са предназначени за по-големи деца от 6 годинки все пак.
И аз не можех да спя след Туин Пийкс.
Не знам нашите с кой акъл ми даваха да го гледам. Помня, че се мятах в леглото със засилка, защото ме беше страх, че Боб се е скрил под него и ще ми хване крака...
Дали може някой мод да метне аниме дискусията в аниме форума, че тук седи малко не на място?
И аз не можех да спя след Туин Пийкс.

Не знам нашите с кой акъл ми даваха да го гледам. Помня, че се мятах в леглото със засилка, защото ме беше страх, че Боб се е скрил под него и ще ми хване крака...
Дали може някой мод да метне аниме дискусията в аниме форума, че тук седи малко не на място?
- Moridin
- Global Moderator
На последния епизод на Туин Пийкс се бяхме озовали пред телевизора, но и двамата с брат ми седяхме с лице към стената със запушени уши, да не чуем/видим нещо ужасно страшно (епизодът беше доста крийпи). Като дойде някъф по-скучен момент, баща ми се прежали да ни пренесе (!!!!!) до детската.
Боже, това сигурно е една от най-комичните сцени в живота ми...
Боже, това сигурно е една от най-комичните сцени в живота ми...
This is it. Ground zero.