Doctor Who & Torchwood
nice nice 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
- tigermaster
- Elder God
Якото му е, че кърти мивки. Честно казано, от "Firefly" не го помня, обаче в "Leverage", "Supernatural", "Chuck" и "Warehouse 13" и къде ли не още е просто страхотен. Ако и доста еднакъв, де, обаче има много готино излъчване и каквото играе, го играе майсторски. Сериозно. Честно казано, съм учуден, че не си го виждал, понеже той е буквално навсякъде.Claymore47_Fen wrote:Може ли някой да обясни обективно за не-Уидън женовете какво му е толкова якото на този?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
I agenta ot Leverage 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Рандъм си ти, пича е насекъде къдет требе.Moridin wrote:Е некъв супер рандъм е, кво се радвате толкова![]()
да беше Мал от Файърлфай примерно новият доктор разбирам ама
Мал ше е изверг, ама вече има "Кесъл" с него

фащай Firefly иначе ще се разправямеClaymore47_Fen wrote:Просто освен Доктор Ху не гледам никакви сериали.tigermaster wrote:Честно казано, съм учуден, че не си го виждал, понеже той е буквално навсякъде.

Ше е по зле от последния ли?