Random Book Stuff
- ninja_senso
- Scholar
hi
Въобще да не те интересува
Аз така се бях напил, че паднах и си счупих носа. Това се случва в 01:30 среднощ, а аз се освестих в 8 сутринта вкъщи 

You meanie!Roland wrote:Абсолютно си го заслужаваш наказанието, Клейморе

А иначе това наказание не е нищо-в пети клас имах тройка по математика и следваше заключване на шкафа с книгите и изключване на бушона(тогава бях нисък и ме беше страх от стълби така че не можех да го включа сам).Но големият проблем с оценките са физика и математика. :<
А Морвен то повечето пари не променят факта че наистина си взех поука и ако не друго няма да погледна уиски или друг твърд алкохол в следващите 4-5 месеца.

П.П.И все пак ебати гафа ще пукна от срам и сад!Добре поне че всички които бяха на рожденият ден на приятеля ми са запазили конфиденциалност.

- JaimeLannister
- Forsaken
Не мога да се сдръжа да не цитирам един малоумник от един друг форум.
Не се стърпях и му написах, че е малоумник.Майтап си правя:) Ако трябва да сме честни - аз не чета художествена литература(освен ако не броим вицовете в интернет като такава), защото не виждам смисъла да си губиш времето по вреден за здравето ти начин, без явни ползи от това, но това е друга тема...
Това реално мение ли е или майтап? Ако е реално ... ами не знам даже какво да му кажа на това.Майтап си правя:) Ако трябва да сме честни - аз не чета художествена литература(освен ако не броим вицовете в интернет като такава), защото не виждам смисъла да си губиш времето по вреден за здравето ти начин, без явни ползи от това, но това е друга тема...
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.
- JaimeLannister
- Forsaken