Doctor Who & Torchwood

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Sep 14, 2010 7:09 pm

Твърде сме яки, да. :lol:

Само да поясня за Жоро - почни от първи сезон на новия Д-р Ху сериал - т.е. тоя от 2005-a насам.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Sep 15, 2010 12:23 pm

аз си рипнах са за телефона епизодчетата да има кво да гледам докато пътувам сума време по транспорта. :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Sep 15, 2010 12:41 pm

Баси зарибителния сайт имат ББС за Доктора. Особено секцията Фън енд Геймс http://www.bbc.co.uk/doctorwho/dw/funandgames :mrgreen: От два дни си нареждам пъзели от епизодите, а даже има и СуДокХу :lol:
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Sep 26, 2010 11:25 am

Гледахте ли концертчето, бре. Има и "зад кулисите" видео в същия пакет.

Аз съм пристрастен към темичката на 5-тия сезон.
http://www.youtube.com/watch?v=3GrQWbVd5Fo
убер гениална е, напук на всичко останало.

На 15тата минута ...the prom, как влизат през всеки вход по един от елиъните и дечицата как залягат, а момента в който осветиха каменния ангел сред тълпата докато по екраните течаха сцени как се примъкват направо гледаш как се посират просто милите. :mrgreen: :mrgreen:

Друг култов момент как един Далек се примъква към диригента и му нарежда If you value your life you wil begin or you will be EXTERMINATED - и почва - Symphony of the Daleks :mrgreen:

Song of Freedom също е брутална най вече заради солиста :)
Mark Chambers - counter tenor, както и да се превежда това на музикален български. Ебати гласа, зад кулисите си говори нормално . :shock:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Oct 13, 2010 1:57 pm

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Oct 13, 2010 2:31 pm

Хм, от една страна хубаво, но от друга - има риск да се разтегли и разсополяви, което ще загуби много от куулнеса на любимия доктор :( Поживем увидем, както се казва :mrgreen:
Image

Martix
Archmage

Post by Martix » Wed Oct 13, 2010 5:28 pm

Най-после намерих двете култови песни от края на 3ти сезон. Няма по-забавен лошковец от мастъра

Here come the drums, here come the drums.... baby, baby, baby

Oh I could throw you in the lake
Or feed you poisoned birthday cake
I wont deny I'm gonna miss you when you're gone
Oh I could bury you alive
But you might crawl out with a knife
And kill me when I'm sleeping
That's why

I can't decide
Whether you should live or die
There are no rules! I'm gonna get you!

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Oct 13, 2010 9:18 pm

Що не пита?Аз отдавна съм я чул едната.Едната е на Сизър Систърс,другата се казва Вуду Чайлд.А иначе моментът с техното и HERE...COME..THE DRUMS! e Crowning Moment of Awesome и Crowning Moment of Funny.А иначе ако се задържи качеството нямам против Доктора да е безсмъртен.Пък и то се знаеше че така ще стане рано или късно.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 14, 2010 10:51 am

Абе за мене сериала поумря с Тенант, дано ме опровергаят ама няма го вече нетърпението и дебненето на епизоди... ще се гледа някой ден ама като се сетя. Мастъра ми липсва :(

Litz
Ascendent

Post by Litz » Thu Oct 14, 2010 11:20 am

Това не го вярвам. Щото адвенчъра е правен от Дейвис, който в момента няма нищо общо с Доктора и винаги е обичал да си измисля някакви простотии(Time War wtf!?) Докато Мофат е верен на оригиналните серии. Затова вярвам, че това е просто трик на Доктора. Не може да каже, че му остават два живота все пак, нали?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 14, 2010 11:43 am

После ще е The nurse :mrgreen:

Dante
Mistborn

Post by Dante » Thu Oct 14, 2010 12:20 pm

Xellos wrote:Абе за мене сериала поумря с Тенант, дано ме опровергаят ама няма го вече нетърпението и дебненето на епизоди... ще се гледа някой ден ама като се сетя. Мастъра ми липсва :(
И при мен така. Докторът се превърна в най-любимият ми сериал изобщо. Никога не съм се вманиачавал и трогвал на сериал досега, ама от както Тенант го няма...харесва ми, ама просот не е същото. :(
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Oct 17, 2010 12:50 am

Тука има много благинки за Тенантчо :drool: http://www.david-tennant.com/
Image

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Tue Oct 19, 2010 12:45 am

http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Oct 19, 2010 12:49 am

Току що получих обилен и продължителен оргазъм от тая новина. :cry:

Сега пак имам причина да гледам Доктора! Йей! :metal:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.