Всъщност съвсееееем малко по-малко от 1/6 - по-точно 23/144, поне ако предположим, че се е родил под 75 градуса северна и над 75 градуса южна ширина

(pedantic mode off)
Moderator: Moridin
Съвсем сериозно ти препоръчвам 8-те сезона на Penn&Teller Bullshit. Помага за развитието на здравословен скептицизъм.raylight wrote:Занимавал сам се с астрологиа дулго време, разглеждал сам профили на няколкостотин човека БЕЗПЛАТНО и мога да кажа, че ако не е вярна, то астрологиата е направена изклучително убедителна, при това, колкото по - добри умениа имаш в идентифицирането на шаблони ( по - високо IQ), толкова по - убедително ти изглежда. Имаше и изследване на Менса по вупроса, струва ми се.
Аз имам вутрешно убеждение, че основите са верни, но не мога да твурдя, че е доказуемо
П.С. Извинете за грешките от кирилизациа
Аз съм почти научен работник, благодаря. Имам здравословна непредубеденост към всяко нещо, за да не ми попречи да го потвърдя или опровергая обективноThe Dragon wrote:Съвсем сериозно ти препоръчвам 8-те сезона на Penn&Teller Bullshit. Помага за развитието на здравословен скептицизъм.raylight wrote:Занимавал сам се с астрологиа дулго време, разглеждал сам профили на няколкостотин човека БЕЗПЛАТНО и мога да кажа, че ако не е вярна, то астрологиата е направена изклучително убедителна, при това, колкото по - добри умениа имаш в идентифицирането на шаблони ( по - високо IQ), толкова по - убедително ти изглежда. Имаше и изследване на Менса по вупроса, струва ми се.
Аз имам вутрешно убеждение, че основите са верни, но не мога да твурдя, че е доказуемо
П.С. Извинете за грешките от кирилизациа
Профил означава пълен астрологичен натален чарт, с всички планети, асцендент, домове, аспекти и т.н. Не става дума за мъгляви глупости от рода на висок тъмен непознат и "вие сте самокритични". идентификацията ми е част от научната област, така, че мога да разпозная, кога нещо е съшито с бели конци или прекрасно сглобено, а астрологията е второто - направено е да лови точно по - интелигентни хора, ако приемем, че не е вярна.Morwen wrote:Ще се повторя, но астрологията е направена така че да познава. Мога да открия достаъчно много черти от себе си в почти всяка зодия.
Бтв, за какви профили става дума? И всичките няколкостотин човека ли познаваш?
Пречат ми ректора и Дянков да стана асистент в английския факултет на ТУ-София. Областта ми е най - общо system science, но конкретно е идентификация на системи и теория на управлението, а съвсем конкретно - дискретизация на сигнали, многочестотни системи и ПИД регулатори, както и разни системи с вътрешни модели и компенсация на закъснение.Amelia wrote:Я си кажи научната област, че ми стана интересно. И какво имаш предвид под "почти научен работник"?
Ам, това, че са ти познати не означава, че наистина ги познаваш. Това, че си ги виждал постоянно в течение на няколко месеца курс прави ли те достатъчно добре познаващ човека, та да можеш да кажеш дали две страници текст за него са със сигурност грешни или верни? Извинявай, повечето хора не могат да кажат това за съучениците си, с които са прекарали години.За стотиците профили - всеки познава поне 100 човека, с които се вижда през по - малки или големи периоди. като добавим това, че имам брат с бизнес в езикова школа, където досаждах дълго време, това добавя числа за няколко години.
Също така почти няма човек, който да не е манипулируем откъм комплименти, много малко от хората, които познавам от всякакви зодии не превключват между интересите си и най-инатливите хора, които познавам определено не са телци. Бтв, лъв, който не е манипулируем откъм комплимети е майка ми - тя дори се дразни, когато й се мазнят.няма телец, който да се отмята ей така от решението си, близнак, който да не си превключва интересите на фази, лъв, който да не е особено манипулируем откъм комплименти и т.н. Поне така изглежда, ако прочетеш повече, т.е. може и да се самопрограмираш с това четене. Както и да е съшито, не е с бели конци, определено. Това не е гадаене.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests