Glee
- armageddon
- Forsaken
Превю на траклиста от Бритни епизода (2х02) цък
Не съм оувърли трилд за цял епизод с нейни песни, но да видим.
Не съм оувърли трилд за цял епизод с нейни песни, но да видим.
Бтв, забавно ми е колко зле са сценаристите на тоя сериал. Вманиачени са на тема изненади и съответно сменят изцяло концепциите си само и само да изненадат, в случай, че некво инфо изтече. Примерно Сам се е предполагало да е всъщност closet case и да го хуукнат с Крис, но понеже няколко човека се изпуснаха с хинтове по въпроса, сега май ще вкарат изцяло нов герой за целта, само и само да не е квото хората очакват.
And you can't dance with a devil on your back...
- armageddon
- Forsaken
- Dr. Horrible
- Forsaken
Специално за Сам аз мисля, че сценаристите никога не са го планирали за гадже на Кърт. Раян Мърфи още преди беше казал, че не иска да избързва, че трябва да намери наистина подходящ актьор и няма да го представи в началото на сезона. Ама феновете още щом научиха за добавянето на Сам в екипа автоматично си решиха, че той е гаджето на Кърт, много преди да са видели дори една тяхна сцена.
Но иначе е факт, че сценаристите често си менят концепциите. Верен на обсесията си, аз постоянно следя къде що има интервюта с Джезалин Гилзиг и ги чета всичките. И всеки път като я попитат за бъдещата арка на Тери тя винаги казва различни неща... Още миналия сезон очаквах повече от историята й с Фин...
Но иначе е факт, че сценаристите често си менят концепциите. Верен на обсесията си, аз постоянно следя къде що има интервюта с Джезалин Гилзиг и ги чета всичките. И всеки път като я попитат за бъдещата арка на Тери тя винаги казва различни неща... Още миналия сезон очаквах повече от историята й с Фин...
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Всъщност Сам ОПРЕДЕЛЕНО е бил планиран като половинка на Кърт.
http://www.gleefan.com/tag/chord-overstreet/
http://www.gleefan.com/tag/chord-overstreet/
And you can't dance with a devil on your back...
- Dr. Horrible
- Forsaken
Хм, ами да, това наистина звучи по-аргументирано. И все пак не може да се знае точно на какъв етап от продукцията са отхвърлили идеята... За мен важното е, че в епизода не виждам нищо тотално крещящо към такъв обрат, така че смяната специално на тази идея не ми пречи.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- Dr. Horrible
- Forsaken
Е, това е Glee, могат цяла година да си държат един персонаж на заден фон, без да му дадат важна роля в сюжета. А пък не е и като да не са правели мега големи представяния на герои, които остават за по един-два епизода, като Ейприл и Браян Раян. Както и Съншайн впрочем, която май щяла се върне чак Януари.
Пък иначе Сам би сработил добре като поддържащ персонаж на Фин, общо взето да го тласка към повече амбиция. Все пак Фин го въведе в действието и още в края на първия му епизод Сам вече му беше заел мястото в отбора. Може да се реши да пее, гласовите му способности да получат силна адмирация от страна на Рейчъл и Уил, за което Фин да се почувста тъпо... Не ядосан и завистлив, както Рейчъл към Съншайн, а просто тъпо. Въобще всякакви истории могат да станат. Може Рейчъл да почне да мрънка на Фин, че не прави достатъчно, за да задмине Сам, пък на Фин да му омръзне и да скъса с нея заради това... Тоест не е като да няма какво да му измислят.
Пък иначе Сам би сработил добре като поддържащ персонаж на Фин, общо взето да го тласка към повече амбиция. Все пак Фин го въведе в действието и още в края на първия му епизод Сам вече му беше заел мястото в отбора. Може да се реши да пее, гласовите му способности да получат силна адмирация от страна на Рейчъл и Уил, за което Фин да се почувста тъпо... Не ядосан и завистлив, както Рейчъл към Съншайн, а просто тъпо. Въобще всякакви истории могат да станат. Може Рейчъл да почне да мрънка на Фин, че не прави достатъчно, за да задмине Сам, пък на Фин да му омръзне и да скъса с нея заради това... Тоест не е като да няма какво да му измислят.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Е, според мен е нямало нужда да се изпуска някой, той като външност е рип-оф на Макси от Скинс.
В смисъл, като видиш такъв типаж, той трябва или да е главният добър (вече заето от Фин) или да е таен гей:)
Бтв, има куп начини да го намесят, включително да го сдвоят с вече заето момиче или да е просто решаващ, без да е романтичен персонаж...

Бтв, има куп начини да го намесят, включително да го сдвоят с вече заето момиче или да е просто решаващ, без да е романтичен персонаж...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- armageddon
- Forsaken
Ейприл (и Брайън) си заслужаваха голямото представяне. А и не са само за по един епизод, Кристин Ченовит ще има нов епизод съвсем скоро. А разминавата с обявена някаква информация, която се променя в движение не е чак такава изненада.
Някой ако държи, линк към целите траци от Бритни епизода :
Toxic
и останалите тук
Някой ако държи, линк към целите траци от Бритни епизода :
Toxic
и останалите тук
- armageddon
- Forsaken
Те не използват редовните си персонажи фул тайм, а Съншайн си бяха казали че гостуваща, следващото и участие (вероятно) ще е чак след regionals някъде след януари месец.
И да епизода, докъдето успях да го гледа (някъде след средата) беше удивително тъп дори в сравнение с мадонестия. Но пък досега не бях обръщал внимание колко яка е Британи
И да епизода, докъдето успях да го гледа (някъде след средата) беше удивително тъп дори в сравнение с мадонестия. Но пък досега не бях обръщал внимание колко яка е Британи

- Dr. Horrible
- Forsaken
И на мен не ми хареса. То беше просто сбор от видео клипчета. И наистина трябва да спрат с тези епизоди-възхвали, в които фокусът е не върху историята и пресонажите, а върху целуването на нечий известен гъз. Голямо разочарование след миналата седмица…
Но все пак “Hey, homewrecker!” сцената беше яка
Но все пак “Hey, homewrecker!” сцената беше яка

But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again