В събота...
Moderator: Moridin
В събота...
Та значи, тази събота ще се празнува рождения ми ден, който беше миналата събота... Още не е ясно кого ще нароча за домакин (или Ян, или Браги), но да си кажа отсега за да се знае...
Чуствайте се поканени и посрещнати почти:)
Чуствайте се поканени и посрещнати почти:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Лошото е, че при мен може би ще има проблеми с терена:(
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Последно. Засега. Тъй като има вероятност да не се уреди въпросът с терена, може да се наложи да се прави другата събота. Ще е ясно какво ще става довечера.
С Лили нещо не се разбрахме и затова бях постнала, че ще е другата събота, но още не е ясно.
С Лили нещо не се разбрахме и затова бях постнала, че ще е другата събота, но още не е ясно.
I don't wanna die
Купона ще е в нас, следващата събота-5.март. Прииждайте след 19.00 часа. Няма ограничения за количеството храна и пиене което да носите ;р
Предупреждение: Напоследък със съседите се мразим още повече отпреди, така че силна музика (танци) докъм 10.00, след това ще я караме кротко и цивилизовано, т.е. обратното на обичайната програма.
Знам че си знаете, но все пак да напомня-носете музика.
Май тва е засега, ако има друго ще допълвам ;р
Предупреждение: Напоследък със съседите се мразим още повече отпреди, така че силна музика (танци) докъм 10.00, след това ще я караме кротко и цивилизовано, т.е. обратното на обичайната програма.
Знам че си знаете, но все пак да напомня-носете музика.
Май тва е засега, ако има друго ще допълвам ;р
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
Ура!Предупреждение: Напоследък със съседите се мразим още повече отпреди, така че силна музика (танци) докъм 10.00, след това ще я караме кротко и цивилизовано, т.е. обратното на обичайната програма.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!