Random stuffec
Moderator: AlDim
Poruchah si upgrade s 3 meseca po-rano ot planuvanoto, che lubimiq mi online magazin bqshe pusnal ludi ceni pokrai otvarqneto na nov magazin. V kraq na kraishtata mi izleze 350 dolara vmesto 600-te, koito smqtah da poharcha, kato komponentite sa:
i5-760 (aka nai-dobriq procesor za parite v momenta)
MSI P55-G55 duno
i 4GB OCZ DDR3 1333 (kato poslednoto me sumnqva malko i ne e s osobeno dobri timings 9-9-9-20, ma ako ne mi svurshi dobra rabota, shte go smenq s nqkoi Corsair-ki ili G.Skill-ki... Nadqvam se da ne sum se izlojil s RAM-a, kakto burzah da porucham predi da trugna za rabota)
Ta pojelaite mi kusmet s noviq build, che kato gledam posledno vreme suvmestimostta na raznite komponenti, osobeno na dunata s pametta, e po-slabichka ot obiknoveno...)
i5-760 (aka nai-dobriq procesor za parite v momenta)
MSI P55-G55 duno
i 4GB OCZ DDR3 1333 (kato poslednoto me sumnqva malko i ne e s osobeno dobri timings 9-9-9-20, ma ako ne mi svurshi dobra rabota, shte go smenq s nqkoi Corsair-ki ili G.Skill-ki... Nadqvam se da ne sum se izlojil s RAM-a, kakto burzah da porucham predi da trugna za rabota)
Ta pojelaite mi kusmet s noviq build, che kato gledam posledno vreme suvmestimostta na raznite komponenti, osobeno na dunata s pametta, e po-slabichka ot obiknoveno...)
- RossTheBoss
- Adept
- The Dragon
- Elder God
Сглобих всичко. Само Power LED-то нещо не ме харесва. Дъното има два пина, а джвъчката от кутията - три, та ще трябва да си играя. Но освен таз дреболия всичко си бачка идеално от първо пускане на машинката. Ей сега почвам да си инсталирам отново разни неща като Starcraft, Crysis и т.н.
Много кефи колко бързо поства дъното, стига до лоудинг екрана на Windows 7 за секунда-две.
Та сега конфигурацията ми е:
Core i5-760 2.8GHz
MSI P55-GD55
4GB DDR3 RAM
ATI Radeon 4830
250GB + 1.5TB HDD
Много кефи колко бързо поства дъното, стига до лоудинг екрана на Windows 7 за секунда-две.
Та сега конфигурацията ми е:
Core i5-760 2.8GHz
MSI P55-GD55
4GB DDR3 RAM
ATI Radeon 4830
250GB + 1.5TB HDD
- RRSunknown
- Elder God