Random stuffec
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
A защо въобще се занимавате с Пулсар, Озон и неадекватните им цени?
http://www.zavvi.com/games/platforms/xb ... 48622.html
http://www.zavvi.com/games/platforms/xb ... 48622.html
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Кутийки по-големи от обикновеното, които се радвам, че имам са
:
Fallout 3 CE
Dragon Age CE
Alan Wake CE
и съвсем напоследък AC 2 Special Film Edition - беше на една и съща цена в Пулсар като обикновеното издание .
Имам и други, но тези специално си заслужават.
За PC обикновено купувам или виртуални издания - GOG и Steam или пък когато са намалени съвсем на физически носител.
Все още чакам да ми доставят SC WoL CE, но за тази ми поръчка, причините бяха други. Не влизам в подробности, защото всички знаем колко се изписа по темата.

Fallout 3 CE
Dragon Age CE
Alan Wake CE
и съвсем напоследък AC 2 Special Film Edition - беше на една и съща цена в Пулсар като обикновеното издание .
Имам и други, но тези специално си заслужават.
За PC обикновено купувам или виртуални издания - GOG и Steam или пък когато са намалени съвсем на физически носител.
Все още чакам да ми доставят SC WoL CE, но за тази ми поръчка, причините бяха други. Не влизам в подробности, защото всички знаем колко се изписа по темата.
"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."
- RRSunknown
- Elder God
Добре, тогава всичко на шпиндели - btw не бях сигурен как се пише думата и трябваше да я потърся в googleRRSunknown wrote:На едно мнение сме за това.AlDim wrote:Kolkoto po-golemi sa kutiikite, tolkova poveche ne gi shta. Samo mi zaemat mqsto, koeto nqmam. A raznite t.nar. ekstri v igrata obiknoveno sa shit, koito nerqdko i razvalq i balansa.

Но в един момент, ще имате проблеми как да си намерите игрите, които търсите

За това много уважавам GOG и Steam. Там всичко, което имаш си е подредено - и може много лесно да го намериш.
"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."
Извън експандовете (ДЛЦ-тата по-скоро) на Драгън Ейдж не мисля, че доста по-куул Диабло Марин портрета ми в Старкрафт 2 например разваля особено много баланса, говорещ наизуст мили мой другарю. Освен това като ти е малка стаята или квартирата - твой проблем, аз имам много рафтове и две стаи само за такива неща и обожавам да ги пълня с игри (амонг ъдър стъф). Ениуей тук само Симеон може да ме разбере. Еле пък за Старкрафт 2 дето толкова го страдах и го мислех как така 180 лева, ама тия нямат сърце - грам не съжалявам за тия пари и никога не бих си взел нормално издание. За Хейло-то съм на абс същия принцип, само ме е яд, че нямам да дам 300 лева, за да си имам статуетката на пичоветеAlDim wrote:Kolkoto po-golemi sa kutiikite, tolkova poveche ne gi shta. Samo mi zaemat mqsto, koeto nqmam. A raznite t.nar. ekstri v igrata obiknoveno sa shit, koito nerqdko i razvalq i balansa.

А тия неща за ГОГ и Стийм където плащате за пикселчетата в акаунтчетата ви въобще няма и да започвам да ги коментирам. Една колекция трябва да е голяма, да е с кутии, да взима място и да е внушителна по рафтовете. Като ти дойдат гости-нърдаци например сигурно им казвате "ЧАКАЙ ДА СИ ОТВОРЯ АКАУНТА В СТИЙМ ДА ВИДИШ Е БАСИ ЧУДОТО ИМАМ"

А РРС е на мнението на АлДим, защото просто е от Габрово и всякакво спестяване на пари винаги е плюс за него

Абсолютно те разбирам, макар че леко ме дразнят специално гейм кълектърсите, щото често са некви тотално абсурдни форми и размери, които просто наистина нямаш къде да сложиш. В смисъл, кълектърса на Bioshock 2 мога да го ползвам за ТАБУРЕТКА, ебаси @_@ Но иначе аз съм си фен на джиджавините.
And you can't dance with a devil on your back...
- RRSunknown
- Elder God
- RossTheBoss
- Adept
Мдаа, и аз съм фен на кутийки и рафтове, обаче след като прочетох следната статия, се замислих дали пък наистина трябва да съм толкова материално ориентиран. 

1st rule - I RULE.