Изгубения Полк
Изгубения Полк
Сега точно привършвам втората част - Съюз Завинаги. Книжката остро не е някакъв шедьовър, обаче е толкова приятно композирана фантастика, че просто не мога да се откопчая от нея
А и концепцията е доста интересна. Някой друг да се е объркал да прочете книжките?

And you can't dance with a devil on your back...
Ъ...ами аз. Ама само първата:)
Втората на заплата, когато и да е това...
Втората на заплата, когато и да е това...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
И аз като Ян. След финансовия удар, който си самонанесох на панаира, книжки - чак на следваща заплата. Първата част не беше никак лоша, макар че много съмнително ми се видя как за една година успяха да форсират еволюция в религиозно феодално общество, което си е стояло непроменено от столетия. Все пак като се изключи това, книжката си радва много.
Elves dig rocket launchers.
тогава от втората направо ще ти падне шапката - от робовладелство направо прескачат към индустриална революция и развит капитализъм.termit wrote:...макар че много съмнително ми се видя как за една година успяха да форсират еволюция в религиозно феодално общество, което си е стояло непроменено от столетия...