Препоръки
- armageddon
- Forsaken
Vankata wrote:Развитие имаше... ама само в първия том
Това, което се случи в следващите, бих го определил по-скоро като деградация.
Let's just agree to disagree.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Правилното заглавие е "The Quest for Tanelorn". Книгата е на Майкъл Муркок и не е издавана на български. Самата трилогия е известна като "Count Brass", а тази книга е третата й част.
Ако искаш, потърси си четирилогията "Легенди за руническия жезъл" от същия автор, издадена преди години от "Бард" във "Фентъзи клуб". Двете поредици имат някои общи герои.
Мен лично Муркок не ме впечатлява особено, но пък нищо не ти пречи да пробваш.
Ако искаш, потърси си четирилогията "Легенди за руническия жезъл" от същия автор, издадена преди години от "Бард" във "Фентъзи клуб". Двете поредици имат някои общи герои.
Мен лично Муркок не ме впечатлява особено, но пък нищо не ти пречи да пробваш.
- Couatl
- Sorcerer
така.... малко впечатления....
след като най-накрая успях да се откъсна от Ботев Вазов и техните колеги се прехвърлих отново към Робин Хоб, чийто първи том не бях успял да завърша... трябва да кажа че последните пет-шест глави на Тайните на занаята къртят гъз, трошат мивки, газят плочки и т.н. абе въобшще - ако е възможно получих душевен оргазъм...
Само дето книжката свърши доста сладникаво за очакванията ми...
този край обаче беше абсолютно опроверганв в началото на следващата, когато Фиц отново изпадна в един от онези мои любими пристъпи на самосъжаление... въобще - книгата и върхЪ и очаквам от втората също подобно нещо... това което ми направи впечатление, обаче е че изглежда Робин Хоб не е имала предвид да пише продължение и първата има доста завършен характер... сякаш тя оставя геоите на тяхната си съдба... което ме кара да мисля - всички продължения, правени поради успеха на предните части водят до абсолютно сгромолясване на успеха, ОСВЕН ако човекът който ги твори не е перфекционист и гледа отново да изпипа всичко. искрено се надявам Хоб да е такава....
след като най-накрая успях да се откъсна от Ботев Вазов и техните колеги се прехвърлих отново към Робин Хоб, чийто първи том не бях успял да завърша... трябва да кажа че последните пет-шест глави на Тайните на занаята къртят гъз, трошат мивки, газят плочки и т.н. абе въобшще - ако е възможно получих душевен оргазъм...
Само дето книжката свърши доста сладникаво за очакванията ми...
този край обаче беше абсолютно опроверганв в началото на следващата, когато Фиц отново изпадна в един от онези мои любими пристъпи на самосъжаление... въобще - книгата и върхЪ и очаквам от втората също подобно нещо... това което ми направи впечатление, обаче е че изглежда Робин Хоб не е имала предвид да пише продължение и първата има доста завършен характер... сякаш тя оставя геоите на тяхната си съдба... което ме кара да мисля - всички продължения, правени поради успеха на предните части водят до абсолютно сгромолясване на успеха, ОСВЕН ако човекът който ги твори не е перфекционист и гледа отново да изпипа всичко. искрено се надявам Хоб да е такава....
...
Night Wanderer, не знам колко съмишленици ще откриеш тук специалнно за Хоб, аз примерно, така и не разбах, защо книгите не се харесват така усилено. На мен са ми много любими, втората и третата са с класи над първата, поне така мисля, така че, вярвам, че ще останеш доволен от развитието.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Карат ли те насила да учиш нещо, естествена реакция е да се отнасяш поне малко негативно към него.
Пък и Вазов, моля ви се, това писател ли е?

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."