Starcraft 2
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
А ти, ако вярваш, че е правилно да тръгнеш heavy макро срещу теран, който се подготвя да излиза и да те измете, то определено по-добре трябва да си помислиш. Срещу Теран нямаш много избор, ако тръгне за МММ. Или правиш здрав бейнлинг бъст, или трябва да разчиташ на много здрав късмет с инфесторите и евентуално след това, ако си му спрял първата атака и имаш Nydus Network, и ако терана е тъп, тогава може и да му пуснеш един в някое ъгълче на базата му. Много "акота" станаха.
Според мен, ако не искам да бия МММ+танкове с бъст, то ще ми трябват известно количество бейнлинги, няколко инфестора, 7-8 муталиски и много спийдлинги. Възможно е дори да стане с експанд, ако имам малко късмет и онзи наистина прави здрав търтлинг.
Едит: Готини сигнатури, Никола!

Според мен, ако не искам да бия МММ+танкове с бъст, то ще ми трябват известно количество бейнлинги, няколко инфестора, 7-8 муталиски и много спийдлинги. Възможно е дори да стане с експанд, ако имам малко късмет и онзи наистина прави здрав търтлинг.
Едит: Готини сигнатури, Никола!

- RRSunknown
- Elder God
И все забравяш роучовете и хидрите май. А стремежа на всяка цена ти да нападнеш и да му влезеш е плашещ на фона на това което си писахме преди няколко страници :
Да ти ко кажа просто - целта ти трябва да е масираш експанди докато пречиш на терана да прави експанди. Той или ще излезе на открито където сте с равни шансове или ще изостане до степен до която трябва просто да дадеш rally points над базата му и да напираш с каквото и е да. (Имам риплеи с такива случаи).2. Мит номер две - победа с маса зерги през царския път. Практиката показва че опитите за напиране през царския вход на противниковата база обикновено завършват зле. Това става защото зергите имат малко живот, малък рейндж и са така замислени че действат пълноценно само на широко поле.
Last edited by RRSunknown on Thu Aug 12, 2010 4:08 pm, edited 1 time in total.
4 танка правят 20 хидри/роучове безсмислени. Затова не ги вкарвам в сметките. За такива единици дори не мисля, като играя срещу МММ с танкове. Може би бих имал един Roach Warren за бърза контра, ако ми върже, но пак трудна работа. В такива игри или правиш бъст, или си късметлия с Nydus, или се браниш и експандваш, докато не изкараш Ултралиски. На тоя етап вече терана може да започне да си завира танковете там, където не огрява.
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
@Амикае,Muad_Dib
6) Не слагайте тагове с картинки в подписите. Някои хора имат бавна връзка и така ги принуждавате да чакат, докато им се заредят картинките ви, за които най-вероятно изобщо не им пука. Картинките просто ще бъдат трити след съответното ЛС от админ/модератор, пък при упорито несъобразяване по този въпрос просто ще последва бан.
Last edited by The Dragon on Thu Aug 12, 2010 4:15 pm, edited 1 time in total.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Може би ще ми обясниш как един солиден брой хидри/роучове ще се изправи срещу 15-тина маринки, 7-8 мародера, 3 медивака и 4 танка разпънати зад тях. В смисъл без хидрите/роучовете да станат на паста.RRSunknown wrote:Супер глупост каза.4 танка правят 20 хидри/роучове безсмислени. Затова не ги вкарвам в сметките
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Що отначало? Нали е в Один мисията да думнеш една скрита сграда. Аз я ръшнах са от сейва на кежуъл мисията набързо и ми отключи като зех документите
.
Приятна мисия, некой е бил фен на пришълеца там

Приятна мисия, некой е бил фен на пришълеца там

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam