Starcraft 2

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Aug 04, 2010 9:35 am

2 експанда имах - втория противника изобщо не го разбра къде е но кел файда - там царица не съм строил - имах две царици за старта и експанда - на Блистъринг санд така или иначе базите са много близо.
Пак ти казвам - проблема ми не беше макрото - аз с макро проблеми нямам. Проблема беше в надкликването - прекрасно виждах какво прави но не можах да го надкликам.
Честно казано за пръв път ми правят такъв номер и затова много се изнервих.
Last edited by RRSunknown on Wed Aug 04, 2010 9:44 am, edited 1 time in total.

Onslaught
Sorcerer

Post by Onslaught » Wed Aug 04, 2010 9:39 am

Ето ти риплея който направи тоя билд популярен http://www.youtube.com/watch?v=FV49FKutcf0
А от къде се вижда в коя лига е противника ти?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Aug 04, 2010 9:45 am

След мача на score screen - дясно кликане върху името му и може да му разгледаш профила.

Иначе - да същото ми се се случи и на мене както показват на риплея ! Само че беше дори още с повече рийпъри.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Aug 04, 2010 1:01 pm

Между другото нека само не прекаляваме с показателността на APM. На тоя реплей горе, Терана не би заради кой знае кво микро, а заради численост и стратегията на Зерга. Това нямаше да подейства, ако имаше 2 кули на експанда(или нямаше експанд, а беше тръгнал за 1 base muta). Но си прав, срещу толкова Рийпъри на терен, който им позволява да си правят, квото искат, спийдлингите нямат шанс. Но в тази игра Зерга загуби, защото подцени Рийпърите. Помисли си, че ще може да се защити с една шепа Зерглинги и 1 кула на експанда( :lol: ) срещу толкова много Рийпъри. Е не се получи.

Това с Рийпърите определено е интересен билд, но е далеч от труден за контра. Явно обаче е доста ефективен при ранен експанд и често е подценяван. Не смятам да правя тази грешка. Дори не мисля, че ще ми трябват Роучове за да се справя с такъв натиск. Просто много лингове и повече кули, и практически им се отрязва достъпа до всичко важно. И цялата инвестиция в тях се обезмисля, давайки ми огромно преимущество в мидгейма.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Aug 04, 2010 1:47 pm

Е човек - зерга откъде да знае че ще му дойдат с 10 рийпъра че да слага кули - ти колко пъти си правил one base мута срещу теран :). Нали разбираш че ако направиш застраховка а не ти дойдат с рийпъри изгаряш отвсякъде. Човек очаква 1-2 рийпъра и дотам - нормална тактика но такава маса + добро управление не е стандартна тактика никой случай.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Aug 04, 2010 2:32 pm

Имах предвид, че точно с изненада печелиш. Не щото Рийпърите са чак толкова uber гадини. Иначе много ясно.

Аз сега паднах 3 пъти поред и 3те просто бяха ебати лотарията. Шибаната игра в повечето пъти е тъпа лотария или просто късмет.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Aug 04, 2010 2:44 pm

Рийпърите им трябва управление и стават смъртно опасни именно за зергите защото сталкърите и маринците ги ядат за закуска а зергите просто нямат такава единица която да ги спре - само кулите им ги поразяват но никой не те кара да нападаш кулите - мен ме убиха доакто му нападах базата, в показания риплй виждам също атаки по фланговете.
Чак на втори тиър с инфестори или въздушни може да си спокоен за армията си.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Aug 04, 2010 6:03 pm

Няма нищо по-гадно от това да загубиш спечелена игра, като ти спре нета. :cry: Нищо.по.гадно. :cry:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Aug 04, 2010 6:14 pm

Абе я ми кажете ако почна нова кампания ще ми се затрие ли менюто в което имам достъп до всички мисии и филмчета?
Искам да играя тайната мисия но се оказа че за целта трябва да почна отначало.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Aug 04, 2010 6:16 pm

RRSunknown wrote:Абе я ми кажете ако почна нова кампания ще ми се затрие ли менюто в което имам достъп до всички мисии и филмчета?
Искам да играя тайната мисия но се оказа че за целта трябва да почна отначало.
Май става и ако имаш стар сейф, преди да си стигнал до там.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Aug 04, 2010 6:30 pm

Ако ползвам стария сейв няма ли да се наложи пак да играя всички мисии до края за да ми се отвори пак менюто със списъка?

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Aug 04, 2010 6:31 pm

RRSunknown wrote:Ако ползвам стария сейв няма ли да се наложи пак да играя всички мисии до края за да ми се отвори пак менюто със списъка?
Е ти не искаш ли да я играеш заради ачийвмънта? Аз мисля, че трябва да ти го даде, ако я играеш така.

Battle нета в момента умря... Явно не от нета съм дропнал. Все още не мога да се логна.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Aug 04, 2010 6:53 pm

Искам да си ги имам всичките 26 в списъка. Макар че ме нерви че не мога да си преразпределям точките за ъпгрейди .

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 04, 2010 7:29 pm

ОФ И НА МЕН НЕ МИ СЕ ОТВАРЯ....ТЕЯ МОЕ ЛИ ДА СА ТАКЪВ ФЕЙЛ БЛИЗАРД ВЕ

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Aug 04, 2010 7:50 pm

И АЗ ДА ИМ ЕБА МАЙКАТА!!!1 :)

Теб поне не те дропна, докато си бил в игра. Аз все още се чудя дали ще ми се зачете, като загуба.