Диети, хранителни режими, здравословно хранене
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- JaimeLannister
- Forsaken
Хм...The Dragon wrote:Ми да - 30 минути е. На връщане ще ти е малко по тегаво, но иначе е фън.
Абе човек, Младост и Люлин са доста широки понятия. Макар пътят от нас до работа да не е от най- дългите възможни за половин час няма как да се мине освен ако много не се зори човек. А и честно казано не ме влече да карам между колите. Особено пък по този маршрут. По цариградско ли да се пусна с колелото? И да се прекръстя преди това сигурно....

А за велоергометъра попитах, защото преди няколко дни бях на гости и седнах само да пробвам какво е. Оказа се много забавно да въртиш да си следиш пулса да си мериш километрите и да си лафиш с някой. Та си мислех, че нещо такова може да ми помогне и на мотивацията, тъй като обикновено не ми се излиза за тичане, когато съм сам, а и на 10-тата минута ми доскучава. По- скоро двоумението беше дали не са по- добри разните тренажори от гледна точка на натоварването и разнообразните възможности, които предлагат.
- The Dragon
- Elder God
На цариградско рядко дигаш повече от 40-45. Няма от какво да се плашиш там.
Иначе не си струват - натоварването смуче могъщо на всякакви такива уреди. Като цяло винаги е по добре да тренираш независимо какво неизолирано - дали ще е пътеката за бягане, тежести или каквото и да е- изолиращите уреди не дават добри резултати.
Иначе не си струват - натоварването смуче могъщо на всякакви такива уреди. Като цяло винаги е по добре да тренираш независимо какво неизолирано - дали ще е пътеката за бягане, тежести или каквото и да е- изолиращите уреди не дават добри резултати.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- JaimeLannister
- Forsaken
Вярно ли?ifadriana wrote:Цариградско е забранено за велосипедисти и мотоциклетисти, така че ще трябва да търсиш алтернативен маршрут
Е аз не съм и мислил да пътувам до работа с колело.
The Dragon, по- добре някакво натоварване отолкото никакво

Просто се познавам и искам да си наредя нещата, така че да се натоварвам наистина. А и за съжаление имам някои дребни проблеми, които правят изолираното натоварване с идея по- подходящо за мен...
Вярно е. Живея близо до OMV и всеки ден го минавам, а освен това доста често се придвижвам и на мотори, та съм проверила.
Едит: На мен лично от всякакви възможни уреди велогадостите са ми най на сърце, но все пак си е за предпочитане да измислиш нещо малко по... де да знам, друго. Плуване? Много е яко, горещо препоръчвам!
Едит: На мен лично от всякакви възможни уреди велогадостите са ми най на сърце, но все пак си е за предпочитане да измислиш нещо малко по... де да знам, друго. Плуване? Много е яко, горещо препоръчвам!

Last edited by ifadriana on Tue Aug 03, 2010 5:12 pm, edited 1 time in total.
VMITW!
- JaimeLannister
- Forsaken
Точно плуването е най- перфектно за мен, но първо не ме кефи и второ ме мързи да се мъкна до басейнifadriana wrote:Вярно е. Живея близо до OMV и всеки ден го минавам, а освен това доста често се придвижвам и на мотори, та съм проверила.

е жертвай се няколко пъти сяJaimeLannister wrote:Точно плуването е най- перфектно за мен, но първо не ме кефи и второ ме мързи да се мъкна до басейн

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- beliefcontrol
- Paragon
- The Dragon
- Elder God
То колите са най-малкия проблем като караш колело. Значително повече пъти ще се пребиеш от дупки и шахти. Само два пъти е имало сериозна рискова ситуация причинена от автомобили.Moridin wrote:Аз го разбрах, че колите карат с толкова и затова не било опасно да се кара велосипед..
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- JaimeLannister
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
- JaimeLannister
- Forsaken