Диети, хранителни режими, здравословно хранене
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
- Maledictus
- Warmage
Ники той креатина е хубаво нещо ма само със зобане ни стаа, требе си и блъскане. А квот не става със зобане и блъскане става със МНОГО зобане и блъскане (където мързелът взима участие в уравнението и става страшно).
Пък Уиуето го е ударила на гастрономичен живот явно. Като се видяхме и като ми скочи на врата и я вдигнах едвам не я изтървах (зда я закрепя трябваше да я подхвана не където норвежкият конунг би искал). Не че е лошо де, аз такава си я помня и не й пречи
Ехххх само Еспен да си зайде, та двете с Аби да почнат да се накацват (ах дано) и да имам повече време за себе си.......

Ехххх само Еспен да си зайде, та двете с Аби да почнат да се накацват (ах дано) и да имам повече време за себе си.......
Ше видим ко ше праим
Шъ са опраи с една диетка тя 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Малко сериозна некромантия, но ми направи впечатление колко ужасно трудно всъщност е качването на килограми и лесно свалянето им - за около 3 седмици поради прекомерно много работа бях спрял фитнеса, удвоил калориите и почнал сериозно наливане с кола. Резултата - за този период от време само един килограм нагоре ...
Last edited by The Dragon on Tue Jul 13, 2010 4:08 pm, edited 1 time in total.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Аз си закрепих праилните кила (не на праилните места), но са мога да не ям толкоз 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Това не е вярно. Когато си в стрес тялото ти минава в сървайвъл моуд, почват да се отделят разни хормони които променят метаболизма и почваш да качваш. Един вид организмът ти почва да резервира енергия, щото си мисли че нещата вървят на зле. Това при хроничния стрес, иначе ако става дума за нещо краткотрайно - може и да има обратен ефект.Cruelty wrote:С други думи стресът ГОРИ.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Алелуя.
От 2 август влизат в сила 9 стандарта за месни продукти от свинско, говеждо и птиче месо под общото име "Стара планина". Новите изделия ще се появят в магазините след месец.
http://dnes.dir.bg/news/salam-kebapche- ... 25043?nt=4
От 2 август влизат в сила 9 стандарта за месни продукти от свинско, говеждо и птиче месо под общото име "Стара планина". Новите изделия ще се появят в магазините след месец.
http://dnes.dir.bg/news/salam-kebapche- ... 25043?nt=4
Ура! Откога ги чакам тия стандарти.
Дано само тия нови месни продукти да не струват майка си и баща си като биопродуктите.
Някои наши Диблъри ще се поозорят май.
Дано само тия нови месни продукти да не струват майка си и баща си като биопродуктите.
Някои наши Диблъри ще се поозорят май.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- JaimeLannister
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
- JaimeLannister
- Forsaken