Starcraft 2
Moderator: AlDim
- armageddon
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
В момента инсталирам
Дано не спре нета изненадващо.
Иначе Роланд - не се сърди , но не знам как за толкова време и толкова писано (включително и в тази тема) не разбра че изисква интернет за инсталация и влизане в игра.
На всичкото отгоре го пише с дебели букви на кутията на играта.
Плюс това недей да облажваш пиратите чак толкова защото те нямат никакъв достъп до мултиплеър и до ачийвмънтите.

Дано не спре нета изненадващо.
Иначе Роланд - не се сърди , но не знам как за толкова време и толкова писано (включително и в тази тема) не разбра че изисква интернет за инсталация и влизане в игра.
На всичкото отгоре го пише с дебели букви на кутията на играта.
Плюс това недей да облажваш пиратите чак толкова защото те нямат никакъв достъп до мултиплеър и до ачийвмънтите.
- RRSunknown
- Elder God
Бате, боли ме хуя за ачийвмънти и мултиплейър точно в момента. Аз искам да играя кампанията точно. И не, че нещо, ма това, че било ясно, не прави гаврата по-малко гавра. Деба майка му, може да искам да я играя на планински курорт примерно, а? Дори в Америка не всичко се дави в безжичен интернет, а кво остава за други части на света. Нещастници жалки.
And you can't dance with a devil on your back...
- RRSunknown
- Elder God
Добре, ти напълно неадекватен ли си, или просто се правиш? Какво НАЛАГА изобщо онлайн връзката за сингъл-плейър играта? Ачийвмънти? Не е ли редно АЗ да решавам дали ги искам, или не? За какво цепене изобщо ми говориш, някой "цепил" ли е кампанията на първата игра от останалата й част, та можеше да се играе без интернет връзка?
And you can't dance with a devil on your back...
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Казах ти просто че никой в Близард няма да си мръдне пръста за да направи кампанията отделна и достъпна офлайн защото процента на гневните от това ограничение в прекалено малък да му се обърне внимание.
Edit: не знам какво си гледал но след регистрацията си има офлайн сингъл игра колкото ти душа сака и може изобщо да не се логваш.
Едит2: Добавих ви - ако някой иска да добави мен
RRSunknown 491
или по-добре
RRSunknown@yahoo.com
Edit: не знам какво си гледал но след регистрацията си има офлайн сингъл игра колкото ти душа сака и може изобщо да не се логваш.
Едит2: Добавих ви - ако някой иска да добави мен
RRSunknown 491
или по-добре
RRSunknown@yahoo.com
V slujbata pochti se razprodade SC2. I to pri polojenie che sme office magazin i tova sa samo pokupki ot raboteshtite pri nas (vkl men hehe, reshih da ne chakam da se izcherpi). Btw na kutiqta pishe na nqkolko mesta che e online only. Vsushtnost ot lecevata strana tova e edinstveniqt tekst osven imeto na igrata...