Търсите ли ел. книги в оригинал?
Търсите ли ел. книги в оригинал?
Погълнат от Нищото.
Last edited by kalein on Mon Jan 07, 2008 11:24 am, edited 1 time in total.
Ами аз лично търся петтомната сага "Божиите монархии" на Пол Кирни. Ако успееш да я изкопаеш отнякъде, ще съм ти ужасно благодарен. Ето оригиналните заглавия:
Paul Kearney
Monarchies of God
1. Hawkwood’s Voyage
2. The Heretic Kings
3. The Iron Wars
4. The Second Empire
5. Ships from the West
Първите две не са ми чак толкова нужни, защото са излизали на български. След това обаче по неведоми причини спряха поредицата.
Paul Kearney
Monarchies of God
1. Hawkwood’s Voyage
2. The Heretic Kings
3. The Iron Wars
4. The Second Empire
5. Ships from the West
Първите две не са ми чак толкова нужни, защото са излизали на български. След това обаче по неведоми причини спряха поредицата.

- JaimeLannister
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Ако някой се интересува, и за да спестя излишно сваляне, разполагам с пълната колекция на "Вампирските хроники" от Ан Райс. С други думи, всички 10 книги, въпреки че има известни спорове дали някои книги трябва да се броят или не. Освен това, имам и поредицата "Животът на вещиците Мейфеър" - 3 книги. Всъщност последните две книги от "Вампирските хроники" обединяват поредиците за вампири и вещици, ако трябва да съм по-точен.
Всички файлове са в PDF формат и общо са около 20.6 MB. Бих ги качил на някой от безплатните сървъри, но в момента нямам достъп до акаунта си в Datacom, а пък не ми се прави нов акаунт само за това. Ако някой се интересува, нека се обади.
А, и ако някой все пак го интересува, имам пълната колекция от романите, свързани с "Дюн" на Франк Хърбърт. Това включва и книгите написани от сина му, Брайън Хърбърт, заедно с Кевин Дж. Андерсън. Знам, че в този форум няма много фенове, но ако някой се е засилил ... Файловете също са в PDF, 16.3 MB.
Edit: Всъщност сайта се оправи, така че всичко от Ан Райс вече е тук:
http://free.datacom.bg/browse/zhivik/books/Anne%20Rice/
Всички файлове са в PDF формат и общо са около 20.6 MB. Бих ги качил на някой от безплатните сървъри, но в момента нямам достъп до акаунта си в Datacom, а пък не ми се прави нов акаунт само за това. Ако някой се интересува, нека се обади.
А, и ако някой все пак го интересува, имам пълната колекция от романите, свързани с "Дюн" на Франк Хърбърт. Това включва и книгите написани от сина му, Брайън Хърбърт, заедно с Кевин Дж. Андерсън. Знам, че в този форум няма много фенове, но ако някой се е засилил ... Файловете също са в PDF, 16.3 MB.
Edit: Всъщност сайта се оправи, така че всичко от Ан Райс вече е тук:
http://free.datacom.bg/browse/zhivik/books/Anne%20Rice/
Last edited by zhivik on Tue Feb 15, 2005 5:19 pm, edited 2 times in total.
This signature is not yet rated
Аз имам всички излезли досега и неиздадени на български книги от Деверийския цикъл (т.е. 5-11 том). Утре, като намеря малко време, ще ги метна на някой сървър.Seagrave wrote:аз си търся няколко неща на Катрин Кер и по-точно онова, което не е излязло на български (последното на бг беше на издателство Аргус).
- JaimeLannister
- Forsaken