One Piece - сапунките могат да са добри
Аз чакам да се понатрупа повечко тоя път материал за гледане.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Попрочетох квото се беше посъбрало за спомените, време е да се сбира Накамата
.
хахаха кой тренира там на брега
)
http://www.onemanga.com/One_Piece/589/07/

хахаха кой тренира там на брега

http://www.onemanga.com/One_Piece/589/07/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз чакам са анимето да мине маринфорда и да изгледам накуп яката работа
Крайно време е да потренира с хаки съзнателно деа
Иначе Ода направи D най-култовата буква евър 

Нов чаптър.
Кавъра на тоя чаптър е разкошен. ;_;
Иначе изгледах 10-ия ОП филм - Стронг Уърлд. Както обикновено - не беше кой знае кво, ама ставаше. И накамата бяха заедно, което ми помогна много да го харесам.
- Spoiler: show
Кавъра на тоя чаптър е разкошен. ;_;
Иначе изгледах 10-ия ОП филм - Стронг Уърлд. Както обикновено - не беше кой знае кво, ама ставаше. И накамата бяха заедно, което ми помогна много да го харесам.