Random stuffec
Moderator: AlDim
То де факто наистина е хардкор, но аз също силно пропускам подобен род игри. От случайна страница в гайда, която зачетох се разбира, че в играта на еди какъв си пръстен пише едни статсове и неща, а той всъщност бил със съвсем други (който са написани в гайда) - просто давам пример....Да не говорим, че в игритеима ДЕСЕТ класа за игра....Ега ги балансират баси.
Въобще като цяло беше едно от заглавията, който много чаках да видя и после то ме отказа тотално със сложността си, граничеща с неиграемост. Особено на фона на игрите за Уии, които са правени просто за да ИГРАЕШ, бая ми дойде в повечко тоя контраст....
Въобще като цяло беше едно от заглавията, който много чаках да видя и после то ме отказа тотално със сложността си, граничеща с неиграемост. Особено на фона на игрите за Уии, които са правени просто за да ИГРАЕШ, бая ми дойде в повечко тоя контраст....
няма класове в тая игра. има само десет вида стартова екипировка и атрибути. после всеки се развива както си иска.
аз не съм прочел и един ред гайд и въпреки това смятам, че доста разбирам от DS. мисли за грокването на механиките като част от експлорейшъна. и айде стига с тия полуфабрикатни игри, дето няма нужда и една мозъчна клетка да си напъне човек, за да ги играе.
аз не съм прочел и един ред гайд и въпреки това смятам, че доста разбирам от DS. мисли за грокването на механиките като част от експлорейшъна. и айде стига с тия полуфабрикатни игри, дето няма нужда и една мозъчна клетка да си напъне човек, за да ги играе.
- RRSunknown
- Elder God
О хайде стига, мисля, че си ми чел постовете достатъчно, за да разбереш, че и аз не съм в особен възторг като нещо е лесно. Обаче има разлика между лесно и почти неиграемо, нали? Да не споменавам, че в играта аз поне не можах да открия никакви обяснения кой стат какво прави в началото.Scourge wrote:няма класове в тая игра. има само десет вида стартова екипировка и атрибути. после всеки се развива както си иска.
На ПС3 тежката истина е, че ролево заглавие, което да се мери с Мас Ефект 2 просто липсва и това е. И не, не броим японските неща или мултиплатформени работи като ФФ 13.
тя не се опитва да е мас ефект. даже няма история реално погледнато. почти-неиграемостта е некъв мит. напротив, играта е доста стриймлайнната откъм интеракция. има некви дреболии в работата с инвентара, но това така или иначе рядко се прави и е бял кахър. самият комбат е на на ниво като управление.
колкото до 90-тарските похвати и умилението на рсс: Best Original Game Mechanic на геймспот за миналата година. това е най-свежата игра от портал насам.
колкото до 90-тарските похвати и умилението на рсс: Best Original Game Mechanic на геймспот за миналата година. това е най-свежата игра от портал насам.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Ако не ти се чака ozone (които напоследък бягат по тъчлинията с хронично изчерпани игри и нереални цени) да те огреят остава варианта:
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trks ... Categories
Аз от началото на годината често пазарувам така- за седмица ми идва играта и е по-евтино от нова игра в България. Досега съм нямал никакъв проблем.
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trks ... Categories
Аз от началото на годината често пазарувам така- за седмица ми идва играта и е по-евтино от нова игра в България. Досега съм нямал никакъв проблем.
Някой цъка ли новия Prince of Persia? Аз съм до средата и общо взето кефи. Сюжетът е банален до болка, но битките са кефещи, а замразяването на водни струи и изпозването им като помагала за подскачането из нивата е голям купон. Лошото е, че битките засега са безобразно лесни, аз грам мисъл не влагам в тях, само блъскам едва ли не на случаен принцип бутоните на мишката и така и не могат да ме убият, дано по-нататък да има повечко предизвикателства в това отношение.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
След като бързо запритежавах Mass Effect 2 и Fallout GotY Edition (благодарности на семейство Димитрови!), сега мисля да се отдам на първата
Въпрос за хората с боксове - как се трият профили? Защото по неква причина моят не ще да запомни с кой профил съм се логнал и при всяко пускане на конзолата иска да се логна наново, което ме вбесява. Та искам да си оставя само моя профил (по неясни причини има още три, които мисля, че са си с конзолата...).

Въпрос за хората с боксове - как се трият профили? Защото по неква причина моят не ще да запомни с кой профил съм се логнал и при всяко пускане на конзолата иска да се логна наново, което ме вбесява. Та искам да си оставя само моя профил (по неясни причини има още три, които мисля, че са си с конзолата...).
And you can't dance with a devil on your back...