Random stuffec

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 07, 2010 12:25 pm

То де факто наистина е хардкор, но аз също силно пропускам подобен род игри. От случайна страница в гайда, която зачетох се разбира, че в играта на еди какъв си пръстен пише едни статсове и неща, а той всъщност бил със съвсем други (който са написани в гайда) - просто давам пример....Да не говорим, че в игритеима ДЕСЕТ класа за игра....Ега ги балансират баси.
Въобще като цяло беше едно от заглавията, който много чаках да видя и после то ме отказа тотално със сложността си, граничеща с неиграемост. Особено на фона на игрите за Уии, които са правени просто за да ИГРАЕШ, бая ми дойде в повечко тоя контраст....

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Wed Jul 07, 2010 12:38 pm

няма класове в тая игра. има само десет вида стартова екипировка и атрибути. после всеки се развива както си иска.
аз не съм прочел и един ред гайд и въпреки това смятам, че доста разбирам от DS. мисли за грокването на механиките като част от експлорейшъна. и айде стига с тия полуфабрикатни игри, дето няма нужда и една мозъчна клетка да си напъне човек, за да ги играе.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 07, 2010 12:42 pm

Не виждам какво напъване на мозъчни клетки са прецаквания които не можеш да предвидиш и нуждата от зазубряне на механики които никой не ти ги казва.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jul 07, 2010 1:35 pm

Това че статсовете на пръстена са сгрешени едва ли е фийчър, вероятно си е бъг
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 07, 2010 1:41 pm

Scourge wrote:няма класове в тая игра. има само десет вида стартова екипировка и атрибути. после всеки се развива както си иска.
аз не съм прочел и един ред гайд и въпреки това смятам, че доста разбирам от DS. мисли за грокването на механиките като част от експлорейшъна. и айде стига с тия полуфабрикатни игри, дето няма нужда и една мозъчна клетка да си напъне човек, за да ги играе.
О хайде стига, мисля, че си ми чел постовете достатъчно, за да разбереш, че и аз не съм в особен възторг като нещо е лесно. Обаче има разлика между лесно и почти неиграемо, нали? Да не споменавам, че в играта аз поне не можах да открия никакви обяснения кой стат какво прави в началото.
На ПС3 тежката истина е, че ролево заглавие, което да се мери с Мас Ефект 2 просто липсва и това е. И не, не броим японските неща или мултиплатформени работи като ФФ 13.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Wed Jul 07, 2010 2:01 pm

тя не се опитва да е мас ефект. даже няма история реално погледнато. почти-неиграемостта е некъв мит. напротив, играта е доста стриймлайнната откъм интеракция. има некви дреболии в работата с инвентара, но това така или иначе рядко се прави и е бял кахър. самият комбат е на на ниво като управление.

колкото до 90-тарските похвати и умилението на рсс: Best Original Game Mechanic на геймспот за миналата година. това е най-свежата игра от портал насам.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jul 07, 2010 2:57 pm

Точно трудността е привличащ фактор за мен. Само дето не се продава и никой не казва кога ще се продава. Нямам търпение да видя колко ще ме затрудни това чудо. Ха да видим. :twisted:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 07, 2010 3:09 pm

колкото до 90-тарските похвати и умилението на рсс: Best Original Game Mechanic на геймспот за миналата година. това е най-свежата игра от портал насам.
Едното няма нищо общо с другото.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jul 07, 2010 4:50 pm

Баси не издържам. Аре да пускат още бройки. Това искам да е 2х по-хардкор, отколкото ме уверяват, че е. :twisted: Бахти душевната чекия ще си направя, ако е точно толкова грубо и userunfriendly, колкото го описвате. :twisted:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 07, 2010 4:57 pm

Ако не ти се чака ozone (които напоследък бягат по тъчлинията с хронично изчерпани игри и нереални цени) да те огреят остава варианта:
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trks ... Categories

Аз от началото на годината често пазарувам така- за седмица ми идва играта и е по-евтино от нова игра в България. Досега съм нямал никакъв проблем.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Jul 07, 2010 6:09 pm

Някой цъка ли новия Prince of Persia? Аз съм до средата и общо взето кефи. Сюжетът е банален до болка, но битките са кефещи, а замразяването на водни струи и изпозването им като помагала за подскачането из нивата е голям купон. Лошото е, че битките засега са безобразно лесни, аз грам мисъл не влагам в тях, само блъскам едва ли не на случаен принцип бутоните на мишката и така и не могат да ме убият, дано по-нататък да има повечко предизвикателства в това отношение.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 07, 2010 6:22 pm

Аз я превъртях по бързата схема преди 2 седмици, даже направих почти 900 (от 1000) точки ачийвмънти. Горе-долу каквото си написал. Само дето играта не предлага нищо радикално ново извън водата и потрисащо ниските й продажби вещаят много кофти бъдеще за франчайза...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jul 07, 2010 6:31 pm

Те лошите продажби се дължат на тва, че е на Ubisoft. Аз примерно не си я купих, щото е на Ubisoft. Самата игра си е доста добра.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 07, 2010 7:03 pm

Чак "доста добра" не е. Предъвкана до повръщане концепция за пети път с едната нова вода за замразяване и потрисащо малоумна история, това е. Аз я изцъках, защото беше кратка и защото обичам лесни ачийвмънти.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jul 07, 2010 7:11 pm

След като бързо запритежавах Mass Effect 2 и Fallout GotY Edition (благодарности на семейство Димитрови!), сега мисля да се отдам на първата :twisted:

Въпрос за хората с боксове - как се трият профили? Защото по неква причина моят не ще да запомни с кой профил съм се логнал и при всяко пускане на конзолата иска да се логна наново, което ме вбесява. Та искам да си оставя само моя профил (по неясни причини има още три, които мисля, че са си с конзолата...).
And you can't dance with a devil on your back...